Social Icons

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα του Αναπληρωτή Υπουργόυ Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα


Μήνυμα για τα Θεοφάνεια

Τα Θεοφάνεια αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες και λαμπρότερες εορτές της Χριστιανοσύνης. Το γεγονός της Βαπτίσεως του Κυρίου και η φανέρωση της Τριαδικής Θεότητας, έχουν τεράστια θεολογική και συμβολική σημασία. Εκφράζουν την κάθαρση, την πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου και επισημαίνουν την ανάγκη για περισσότερο «φως».

Σε καιρούς πολύ δύσκολους, σαν τους σημερινούς, η εορτή των Φώτων σηματοδοτεί περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για πνευματική ατομική και κοινωνική κάθαρση και αναγέννηση.
Κάθαρση και αναγέννηση που αποτελούν προϋποθέσεις για τη νέα πορεία της πατρίδας μας.
Πορεία που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί με πίστη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.
Χρόνια πολλά!

Λαμία, 4 Ιανουαρίου 2013


1 σχόλιο :

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ;ΕΣΥ ΜΕ 100.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΡΑ;ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ;ΕΜΕΙΣ Η ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΑΣΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ; ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative