Social Icons

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη του Ανδρέα Λοβέρδου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


                                                                      Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Λαμία, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου κου Αλ. Διαμαντάρα, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος κος Κ. Ψειρόπουλος, ο Οικονομικός Επόπτης κος Αθ. Κυρίτσης, Ο Γεν. Γραμματέας κος Ν. Ζιάκας, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο κος Ι. Μπέρδος και ο κος Β. Πασλής.

 Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί επιχειρηματίες καθώς και το μείζον θέμα της κατάργησης της υποχρεωτικής εισφοράς των μελών του Επιμελητηρίου. Ο κος Λοβέρδος, αφού άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου, ανέλυσε τις απόψεις της ΡΙΚΣΣΥ, του φορέα που εκπροσωπεί, σε θέματα που άπτονται του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα τις προτάσεις απεγκλωβισμού της οικονομίας από τη γραφειοκρατία, διευκόλυνσης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και υποστήριξης της ίδρυσης θέσεων εργασίας, με τις οποίες συμφώνησε η Διοίκηση του ΕΒΕ. Εκ μέρους του  Επιμελητηρίου τονίσθηκε η δυσαρέσκεια για την ψήφιση από πλευράς βουλευτών της κατάργησης της υποχρεωτικής εισφοράς των μελών. Τέλος, ο κος Λοβέρδος τόνισε ότι θα μεταφέρει στα αρμόδια όργανα τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις του Επιμελητηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις της ΡΙΚΣΣΥ για τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας στο παρακάτω link:

http://rikssy.gr/category/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative