Social Icons

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Σήμερα Κυριακή των Φώτων οι δημαιρησίες στο Δήμο Στυλίδας


Δήμος Στυλίδας
Στις 6 το απόγευμα

Εκλογή προέδρου, μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα έχουμε το απόγευμα της Κυριακής στο Δήμο Στυλίδας... Επίσης προχθές έγιναν γνωστά τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων για την επόμενη διετία, και είναι οι:
  •  Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Χρονόπουλος του Χρήστου
  •  Αντιδήμαρχος, κ. Γεωργία Κοντού του Τηλέμαχου
  •  Αντιδήμαρχος, κ. Χρήστο Χασιώτη του Γεωργίου
  •  Αντιδήμαρχος, κ. Νικόλαο Τσιούμα του Αθανασίου

1 σχόλιο :

  1. Ξημέρωσε μια ηλιόλουστη μέρα.
    Μια άλλη μέρα. Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο.Η πόλη μας είναι σαν να ήπιε σαμπάνια.Επιτέλους μετά από δήμαρχο γυναίκα ,έχουμε και αντιδήμαρχο.
    Αγαλιάστε συμπολίτες !!
    Στα άλλα χωριά έμειναν οι ίδιοι δραστήριοι γιατί τα μεγαλόπνοα έργα(οι μπουλντόζες δεν έχουν σταματήσει λεπτό) θέλουν μια συνέχεια.
    Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο,το μόνο που άλλαξε είναι ότι ο χρόνος πλέον κυλάει αντίστροφα για δαύτους που οδηγούν την περήφανη πόλη μας στον μαρασμό και στην απαξίωση.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative