Social Icons

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ανοίγουν τους λογαριασμούς Γιάννου - Ρούλας


Δεν έπεισε ο πρώην υπουργός για τα 1,3 εκατ. ευρώ της συζύγου του Όπως όλα δείχνουν ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου, δεν έπεισε την επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής...
και μετά την ομολογία του για την ύπαρξη «κρυφού και αδήλωτου» λογαριασμού στην Ελβετία, η υπόθεση παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός, ο λογαριασμός με τα 1,3 εκατ. ευρώ που διατηρούσε ο ίδιος και η σύζυγός του στην τράπεζα HSBC, αποτελεί «οικογενειακή υπόθεση» της συζύγου του, Σταυρούλας Κουράκου και του πρώην συζύγου της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τον πρώην υπουργό, ο οποίος ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και εισαγγελείς, όχι μόνο για την υπόθεση της εμπλοκής του στη λίστα Λαγκάρντ αλλά και για τις συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων που υπέγραψε όσο βρισκόταν στο υπουργείο Άμυνας. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα μέλη της συγκεκριμένης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής χαρακτήρισαν «αστεία» τα επιχειρήματα του κ. Παπαντωνίου και προετοιμάζουν την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη για ψευδή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

πηγή

1 σχόλιο :

  1. ΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΖ ΒΙΛΑ,ΜΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΥΝΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΟΥΛΕΣ(ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ),ΚΟΥΛΕΣ(ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ.ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο Μ@Κ@ΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative