Social Icons

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Τον έπιασαν να "τα παίρνει" και αντί να τον τιμωρήσουν, διόρισαν και τη γυναίκα του!


Ενώ γιατρός διώκεται για φακελάκι, η σύζυγος του τοποθετήθηκε διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο που ο άντρας της πιάστηκε επ' αυτοφώρω να χρηματίζεται με προσημειωμένα χαρτονομίσματα...

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2012 όταν ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου ζήτησε "φακελάκι" 150 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει 52χρονο ασθενή και τρόφιμο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας.
Η κοινωνική λειτουργός του Θεραπευτηρίου σε συνεννόηση με την αστυνομία πλήρωσε τον επίορκο γιατρό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα...
Σύμφωνα με την εφημερίδα το "Έθνος" η κοινωνική λειτουργός που έστησε την "παγίδα" κατήγγειλε στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης πως ο γιατρός όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, καθώς το πειθαρχικό δεν έχει ακόμη συνεδριάσει και εκείνος στο μεταξύ επέστρεψε στη θέση του, αλλά πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο!

Αν και οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε την άμεση ανάκληση του διορισμού.
Την ίδια ώρα, έρευνα κάνει και ο Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης που εξετάζει και τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος του γιατρού.

http://www.plektani.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative