Social Icons

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Διαψεύδει ο Χρήστος Σταϊκούρας τον διορισμό της συζύγου του στην βουλή


«Ο κ. Κουρτάκης, στην εφημερίδα Παραπολιτικά της 19ης Ιανουαρίου, κατά πάγια τακτική, πέταξε την «κροτίδα» του εναντίον μου. Κάθε φορά που καλείται από την Ελληνική Δικαιοσύνη να δικαστεί, μετά από μηνύσεις και αγωγές συγγενικών μου προσώπων για προηγούμενες συκοφαντίες του, αφού ζητά αναβολές για ευνόητους λόγους, ρίχνει την επόμενη «κροτίδα» του...

Τελευταίος ενδιάμεσος στόχος η σύζυγός μου. Την κατηγορεί, με μισόλογα, ότι διορίστηκε στη Βουλή.Είμαι συνεπώς υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια:Η σύζυγός μου δεν έχει διορισθεί στη Βουλή.
Μετά τις ευρωεκλογές του 2009, εκλήθη από τον Ομότιμο Καθηγητή και Ευρωβουλευτή κ. Ιωάννη Τσουκαλά να εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης του.
Άφησε την μέχρι τότε εργασία της σε ιδιωτική τράπεζα, και ανέλαβε το συγκεκριμένο ρόλο.
Το ρόλο αυτό θα υπηρετήσει, με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Τσουκαλά, μέχρι τη λήξη της θητείας του.
Μετά θα είναι εκτός της συγκεκριμένης εργασίας.
Από εμένα τίποτα άλλο πέραν αυτού.
Τα υπόλοιπα θα τα χειριστεί η σύζυγός μου.»

Πηγή

1 σχόλιο :

  1. Η ΚΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΘΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΣΠΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ,ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative