Social Icons

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

A1 Ολυμπιακός Λαμίας-Στυλίδα 1-1


Και τι δεν είχε η αναμέτρηση στο γήπεδο Γαλανέικων μεταξύ Ολυμπιακού Λαμίας και Στυλίδας. Γκόλ, ευκαιρίες, ένταση, επεισόδια και πολύ κόσμο στις κερκίδες.
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης φάνηκε ότι στο παιχνίδι θα επικρατούσαν οι δυνατές μονομαχίες. Η Στυλίδα ήθελε νίκη για να κρατηθεί μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και στον Ολυμπιακό οι παίκτες του δεν ξεχάσαν το ταπεινωτικό 6-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκόρ με τον Τόλια, ενώ οι φιλοξενούμενοι που ισοφάρισαν με τον Κουφιώτη, λίγο έλειψε να κερδίσουν το ματς στις καθυστερήσεις του αγώνα, με σουτ του Αλεξίου λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ολυμπιακού.

Με την λήξη του αγώνα επικράτησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών Κουφιώτη και Αγαλίου η οποία γενικεύτηκε και στους φιλάθλους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρόεδροι των δύο ομάδων Γέμελος Μάνος και Πανουργιάς Πανουργιάς μαζί με παράγοντες και των δύο ομάδων κάνανε ότι ήταν δυνατό για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να εκτονωθεί η κατάσταση.
Παρόλα αυτά η ένταση συνεχίστηκε καθώς και οι φίλαθλοι δεν αποχωρούσαν αλλά και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων συνέχισαν με εκνευρισμό σε κάθε κίνηση.

Το φύλλο αγώνα συντάχθηκε με δύο ώρες καθυστέρηση από τον διαιτητή Νίκο Ξαρχά.
Ελάχιστες οι ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με τον έλεγχο του αγώνα να τον διατηρεί η Στυλίδα και τον Ολυμπιακό να παίζει με αντεπιθέσεις.

Αναλυτικότερα.

 Α ημίχρονο. Άκαρπη υπεροχή των φιλοξενουμένων…

24. Σουτ του Τζουάνα, η μπάλα άουτ
26. Φάουλ έξω από την περιοχή με τον Κουφιώτη, αποκρούει εύκολα ο Δελούκας.
28 Σέντρα του Αντωνιάδη από τα δεξιά, βρίσκει στην μικρή περιοχή τον Αλεξίου, τον προλαβαίνει ο Καρκάνης.
31. Ωραία προσπάθεια του Τζουάνα από τα δεξιά, βγάζει την σέντρα στο κεφάλι του Επίσκοπου ο οποιος σημαδεύει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δελούκα
37. Φάουλ σε επικίνδυνο σημείο για την Στυλίδα το εκτελεί ο Επίσκοπος απομακρύνει ο Τόλιας, στην επαναφορά σουτ του Κωτίτση άουτ.
42. Σέντρα του Καραπέτσα δεν προλαβαίνει ο Αντωνιάδης προ του Δελούκα.

Β ημίχρονο

60. Φάουλ του Επίσκοπου άουτ.
62. Σουτ Τζουανα μέσα από την περιοχή λίγο άουτ.
65. Σέντρα Αλεξίου από τα δεξιά, διώχνει με υπερένταση ο Σιώτης προ του Επίσκοπου.
72. Γκολ για τον Ολυμπιακό με σκόρερ τον Γιάννη Τόλια που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών ύστερα από φάουλ του Σιωτη από τα δεξιά.
74. Θεαματικό ψαλίδι Βαρυπάτη μέσα από την περιοχή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δελούκα.
78. Μεγάλη ευκαιρία με Τζουάνα να ισοφαρίσει το σουτ του τελευταίου, προλαβαίνει ο Τζοβαρας και διώχνει.
86. Ισοφάριση για την Στυλίδα με τον Κουφιώτη,  ύστερα από αριστουργηματική σέντρα του Χανή.


Διακριθέντες  από τον ΟΛυμπιακό οι Τόλιας, Μπίκος, Δημητρέλης, Καρκάνης

Από Στυλίδα οι Τζουάνας, Αλεξίου, Κωτίτσης, Επίσκοπος.

Το διαιτητικό τρίο Ξαρχά Βλάχου Μαρανδιανού ήταν καλό.

Οι συνθέσεις των ομάδων.

Ολυμπιακός. Δελούκας  Καρκάνης Ποταμιάνος Τζοβάρας Σιώτης Τόλιας Μπίκος Ζάχαρης(Αγκαλίου) Δημητρέλης Χαλαστάνης (Φουντούκης) Παντέλης(Τσιορτός).

Στυλίδα. Αλεξανδρής Τζουάνας Καραπέτσας Ζωγράφος (Χανής) Κουφιώτης  Κωτίτσης Βαρυπάτης Ζησόπουλος Αντωνιάδης(Βέλιος) Επίσκοπος Αλεξίου.






Αναδημοσίευση από: http://www.scouter.gr 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative