Social Icons

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ


    Η δραματική μείωση των μισθών και των συντάξεων και η ταυτόχρονη μεγάλη άνοδος της τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης έχουν φέρει τα λαϊκά νοικοκυριά σε απελπισία. Για τα παγωμένα, χωρίς θέρμανση σπίτια για την ολοένα και διογκούμενη φτώχια που μαστίζει το λαό, ευθύνεται η πολιτική της ΕΕ για τα κέρδη των μονοπωλίων, που εφάρμοζαν όλα τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» τα προηγούμενα χρόνια και εφαρμόζει σήμερα και η συγκυβέρνηση.

    Ο λαός δεν πρέπει να περιμένει τίποτα από όλους αυτούς που πίνουν νερό στο όνομα της κερδοφορίας των επιχειρήσεων, της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Φτάνει πια η κοροϊδία με τα ψίχουλα του επιδόματος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης. Ας σταματήσουν να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την αιθαλομίχλη εκείνοι που έχουν αναγκάσει τα λαϊκά νοικοκυριά να ζεσταίνονται με τις ξυλόσομπες. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να ανέχονται να ζουν το 2013 σε συνθήκες προηγούμενων αιώνων. Πρέπει να διεκδικήσουν τη ζωή που τους αξίζει, να συσπειρωθούν και να απαιτήσουν την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα της λαϊκής οικογένειας, των φτωχών αγροτών.


ΑΘΗΝΑ 27/12/2012            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative