Social Icons

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση του βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ Βασίλη Κυριακάκη για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Βουλευτής Φθιώτιδας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασίλης Κυριακάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία δεν ενδείκνυται για προκατασκευασμένους λόγους και ανέξοδες δηλώσεις συμπαράστασης. Η πραγματικότητα που διαμορφώνεται για τους ΑμεΑ από τις μνημονιακές νεοφιλελεύθερες πολιτικές τις τρικομματικής κυβέρνησης, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως σύγχρονος Καιάδας, καθώς αποστερούνται της αξιοπρέπειας τους και απειλείται πλέον και η ίδια η επιβίωση τους. Οι ΑμεΑ αποτελούν για το Μνημονιακό καθεστώς όπως και η νεολαία και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, βαρίδι, αναλώσιμο υλικό.

Το αναπηρικό κίνημα πρέπει και μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την πραγματικότητα. Να αποτελέσει κομμάτι ενός λαϊκού ρεύματος που θα ανακόψει αυτή την καταστροφική πορεία και που θα δώσει διέξοδο για το λαό και τη χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ συνεχίζοντας να συμπαραστέκεται στα άτομα με αναπηρία και στις οικογένειες τους θα συμβάλλει με όλες τους τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα για αξιοπρέπεια και ανοικοδόμηση της κοινωνίας.»

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative