Social Icons

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών: Συμμετέχουμε στη δράση "Όλοι μαζί για το παιδί"


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Ταχ θυρίδα 142 35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 6946285099 6932837696
http://www.pepla.grhttp://pepla.blogspot.com - info@pepla.gr

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών συμμετέχει στη δράση
«Όλοι μαζί για το παιδί»

«Όλοι μαζί για το παιδί»: Είναι η δράση που οργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης μας Lamiafm-1 96,2 σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ 100,3 με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας και την αρωγή του Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά που βρίσκονται κάτω από την σκέπη των ιδρυμάτων.

Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Πάρκου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Τα παιχνίδια, που μπορεί κανείς να προσφέρει, μπορεί να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας, υποστηρίζοντας τη συγκεκριμένη δράση, καλεί τα μέλη και τους φίλους της να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να γίνουν αυτή τη μέρα Αη Βασίληδες στην πράξη.
Με τη σκέψη στα παιδιά αυτά, που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη την αγάπη όλων μας, ας στείλουμε ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στη δύσκολη αυτή περίοδο, που διανύουμε, για τη χώρα μας.
Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι μια αναλλοίωτη αξία, που σήμερα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη και αναγκαία.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative