Social Icons

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας – Πρόεδρος πάλι ο Χρ. Κόρκος


Στη χθεσινή του συνεδρίαση της νεοεκλεγμένης Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, έγινε …αυτό που όλοι ανέμεναν. Εξελέγη για μια ακόμη θητεία ο Χρήστος Κόρκος, από τη συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚΕ, στη θέση του Προέδρου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε πρόταση από την παράταξη της ΠΑΣΚΕ που πλειοψήφισε στις εκλογές, προς τις άλλες παρατάξεις για αντιπροσωπευτική συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο.
«Η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει ενωτική πορεία, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και σοβαρά και τελικά στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς από μας ….» τόνισε στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Χρήστος Κόρκος.
Ωστόσο η πρόταση έπεσε στο κενό, δεδομένου ότι, τόσο η παράταξη της ΔΑΚΕ, όσο και η παράταξη του ΚΚΕ απέρριψαν την πρόταση. Τελικά προέκυψε μονοπαραταξιακό προεδρείο (ΠΑΣΚΕ), η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χρήστος Κόρκος
Α΄ Αντ/δρος: Κων/νος Χαλάτσης
Β΄ Αντ/δρος: Γιάννης Κούρος
Γεν Γραμματέας: Κων/νος Τσιάμης
Ταμίας: Νίκος Αγγελάκης
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Κουτσοκάνος
Οργαν/κός Γραμματέας: Κων/νος Λιανός
Έφορος: Βασ. Φωτόπουλος

Είναι περίεργο μεν (αλλά όχι και ανεξήγητο) το φαινόμενο αντοχής της ΠΑΣΚΕ, τη στιγμή που ο πολιτικός φορέας της (ΠΑΣΟΚ) καταποντίστηκε στις τελευταίες εκλογές (και χειροτερεύει η κατάσταση σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπικές έρευνες), με δεδομένη και την επικράτηση της παράταξης και σε άλλες πρόσφατες διαδικασίες (εκπαιδευτικοί κ.λ.π). Αυτό όμως, θα μας απασχολήσει σε ένα επόμενο άρθρο.

 http://fonografos.net

1 σχόλιο :

  1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ; ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟ Ε.Κ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative