Social Icons

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς αρμόδια Υπουργεία



Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ), αποτελούν τον απαραίτητο συμπαραστάτη της ελληνικής επιχείρησης στην προσπάθεια της να εξάγει προϊόντα ή υπηρεσίες στις ξένες αγορές. Ιδιαίτερα η συνεισφορά στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι πολύ σημαντική...
Για το λόγο αυτό η στήριξη και η συνεχής αναβάθμιση των Γραφείων ΟΕΥ θα πρέπει να αποτελεί σταθερό στόχο της κάθε κυβέρνησης και ιδιαίτερα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.
Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), στα πλαίσια της εξώδικης δήλωσης που έχει καταθέσει, περιγράφει με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, την αδυναμία της Κεντρικής Διοίκησης να υποστηρίξει, να ενδυναμώσει και να αναβαθμίσει την οικονομική διπλωματία της χώρας μας.

Ειδικά σήμερα, είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε, να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την εξωστρέφεια των ελληνικών μας επιχειρήσεων με σκοπό την ολοκληρωμένη προώθηση των προϊόντων μας στις ξένες αγορές.

Δεδομένου ότι άλλες χώρες έχουν ενδυναμώσει τα γραφεία τους με εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη, κάτι που αποδεικνύει τη σημασία και το σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζουν.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Θεωρούμε ότι η πολιτική ηγεσία χρειάζεται να περιβάλλει με ιδιαίτερη ευαισθησία το συγκεκριμένο ζήτημα, στις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα.


Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Διαμαντάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative