Social Icons

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η ¨δημιουργία, ξανά!¨ ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17 Δεκεμβρίου 2012

Η ¨δημιουργία, ξανά!¨, συμμεριζόμενη, ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα, συμμετείχε στη σιωπηλή διαμαρτυρία, που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα (E.G.A.M.), το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.
Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ¨δημιουργία, ξανά!¨ κος. Θάνος Τζήμερος, καθώς επίσης και πλήθος στελεχών και μελών του κόμματος.
Η ομάδα διαδηλωτών της ¨δημιουργία, ξανά!¨ σταθερή στις αρχές της περί "ισότητας κι ελευθερίας" όλων των πολιτών, συμμετείχε στην πορεία, μετακινούμενη νομότυπα, όπως κάθε πεζός από την πλατεία Συντάγματος έως την Ακρόπολη, χωρίς να εμποδίσει την κυκλοφορία των οχημάτων και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Γραφείο Τύπου
δημιουργία, ξανά!

1 σχόλιο :

  1. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ Κ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ? ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative