Social Icons

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ


Αλέκα Παπαρήγα
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Στη συνέχεια η Αλέκα Παπαρήγα έκανε δηλώσεις:
Για τη νέα χρονιά

Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι η κινητήρια δύναμη των θετικών εξελίξεων δεν είναι μόνο η αγανάκτηση και οργή για τα μεγάλα, ασήκωτα και υπαρκτά οξυμένα προβλήματα. Πάνω απ’ όλα είναι τα προβλήματα αλλά και η συνειδητοποίηση της βαθύτερης ρίζας και αιτίας των προβλημάτων. Αυτή είναι και η ελπίδα που πρέπει να δημιουργήσει ο λαός, να ξεκινήσει το 2013.
Για τα άτομα με αναπηρία

Η ταξική πολιτική, η πολιτική της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο δεν έχει ούτε ανθρωπιά, ούτε όρια. Τα πάντα είναι υπέρ του κέρδους, με αποτέλεσμα ανάμεσα στα πρώτα και όχι τα τελευταία θύματα της μνημονιακής πολιτικής, της πολιτικής εξόδου από την κρίση υπέρ του κεφαλαίου, είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες και πάνω από εκατομμύριο άτομα με ειδικές ανάγκες που είτε γεννήθηκαν είτε έγιναν στην πορεία της ζωής τους.
Το ΚΚΕ συναισθάνεται πλήρως την υποχρέωσή του να ξεχωριστεί αυτό το μέτωπο πάλης και ταυτόχρονα την υποχρέωσή του να εμπνεύσουμε όλο το λαό μέσα στα αιτήματα που έχει σε κάθε χώρο και σε κάθε κλάδο να μην ξεχνάει, να μην παραλείπει τις οξυμένες ανάγκες των ατόμων με κάποιας μορφής αναπηρία. Η μεγάλη πλειοψηφία των ατόμων αυτών είναι και μπορούν να είναι χρήσιμα, μπορούν να ενταχθούν πλήρως στο κοινωνικό σύνολο αλλά πάνω απ’ όλα χρειάζονται δουλειά, εισόδημα και δωρεάν κοινωνική πολιτική.


ΑΘΗΝΑ 31/12/2012                                    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative