Social Icons

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η πλατεία τα Χριστούγεννα


Προς το Δήμαρχο Στυλίδας

Κύριε Δήμαρχε,
οι Ελ. επαγγελματίες της Κεντρικής Πλατείας πληρώνοντας όλο το χρόνο δημοτικούς φόρους, δημοτικά τέλη, ενοίκια για την πλατεία, Φ.Π.Α., Τ.Ε.Β.Ε., χαράτσια, άδειες μουσικών οργάνων κ.α. περίμεναν κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών να δουν λίγους πελάτες στα
μαγαζιά τους.
Και αντί για αυτά εμφανίστηκαν επαγγελματίες (λούνα παρκ) από το πουθενά κλείνοντας το πάρκινγκ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, και σύλλογοι (Γυναικών, Μικρασιατών) -
έμποροι στήνοντας πρόχειρα καταστήματα προς πώληση διαφόρων εμπορευμάτων!
Πότε επιτέλους η τοπική Αυτοδιοίκηση θα φανεί αντάξια των προσδοκιών μας;;;


1 σχόλιο :

  1. Μετά τη δημοσίευση της παραπάνω καταγγελίας από δημότη μας (υπάρχει το e-mail του αποστολέα) για όποιον ενδιαφέρεται, ανώνυμος σχολίασε:

    "εσεις κυριε Κορδη ...γιατι κοπτεσται;;;Οι συλλογοι σας εφταιξαν τωρα;;ΝΤΡΟΠΗ σας!!!!! Δεν νομιζω οι επαγγελματιες της Στυλιδας να εχουν χασιμο εσοδων απο δυο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ... αλλωστε απο οτι εχω ακουσει οι δυο αυτοι συλλογοι ειναι απο τους καλυτερους πελατες των καταστηματων της Στυλιδας....ΕΛΕΟΣ λοιπον και ΝΤΡΟΠΗ...Να μην δειτε κανενα συλλογο να προκοβει....κοιτατε ...πως θα τον πατησετε για...να γινει ενα με την γη.... Ασχοληθειτε λοιπον με κανενα αλλο θεμα πιο επικαιρο ...και αφηστε τις μικροτητες!!!!"


    Εγώ φίλε-η ανώνυμε δεν κόπτομαι όπως λες, αλλά τι έπρεπε να κάνω; Να μη δημοσιεύσω την καταγγελία;
    Εξ άλλου η σελίδα "ΣΤΥΛΙΔΑ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ" έχει δείξει έμπρακτα την υποστήριξη των συγκεκριμένων συλλόγων -και κάθε συλλόγου - προβάλλοντας κάθε δραστηριότητά τους.


    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative