Social Icons

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΤΟΥ ΚΚΕ

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει το ρατσιστικό της βιολί και για το δράμα των πολύτεκνων οικογενειών

Το ρατσιστικό βιολί τους συνεχίζουν να παίζουν εκεί στη Χρυσή Αυγή.


Έβγαλαν ανακοίνωση Κυριακή απόγευμα, με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και λένε: «Πρέπει άμεσα να ελαφρυνθούν από τα οικονομικά βάρη οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες και να επιδοτηθεί η μητρότητα, ειδάλλως σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας τη χώρα».

Ζητάνε ελάφρυνση των πολύτεκνων, των τρίτεκνων (οι οποίοι, σημειωτέον, τους αποδοκίμασαν έντονα, όταν πήγαν δήθεν να συμπαρασταθούν σε κινητοποίησή τους) και των μητέρων, όχι για να μπορούν να ζήσουν, να μπορούν να τρώνε ψωμί και να δούνε προκοπή, αλλά για να συνεχίσουν να ...κάνουν παιδιά, για να είναι οι Έλληνες περισσότεροι από τους μετανάστες!

Δεν τα λένε τυχαία αυτά.

Παίζουν με τον πόνο του λαού και προσπαθούν να χειραγωγήσουν τη συνείδησή του, πατώντας πάνω στα τραγικά αδιέξοδα που βιώνει ο εργατόκοσμος, για να τον κατευθύνουν στην παγίδα και στην αγκαλιά του εθνικισμού, του ρατσισμού, του φασισμού. Να κάνουν τον άνεργο και το νέο ζευγάρι να πιστέψουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι το αδειανό τραπέζι, η φτώχεια και η αιτία που δημιουργεί το δράμα που ζουν, αλλά οι ...μετανάστες που τους «παίρνουν τις δουλειές», που τους «τρώνε» τις θέσεις στα νοσοκομεία και άλλα τέτοια αντιδραστικά επιχειρήματα, που κατά καιρούς προβάλλουν τα αστικά κόμματα και τα αστικά ΜΜΕ.
Η Ν. Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ δε θα σταματήσει να το επαναλαμβάνει στο φθιωτικό λαό:

Προσοχή! Είναι τα καλύτερα μαντρόσκυλα του σάπιου κατεστημένου αστικού πολιτικού συστήματος. Τα βάζουν με τα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και κρύβουν τους καπιταλιστές-θύτες.

Δουλεύουν για τους κεφαλαιοκράτες, αφού θέλουν φοροελάφρυνση των εφοπλιστών και ενδυνάμωση των τραπεζιτών(πχ Αγροτική), προτείνουν δουλειά με 14 ευρώ μεροκάματο για τους «γνήσιους Έλληνες» άνεργους, σαλπίζουν σιωπή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς, στρέφουν το ένα τμήμα της κοινωνίας ενάντια στο άλλο, διασπώντας τους εργάτες σε Έλληνες και ξένους, χριστιανούς και αλλόθρησκους, λευκούς και σκουρόχρωμους κτλ.

Επιβεβαιώνουν έτσι την ιστορική πείρα ότι ο φασισμός είναι γέννημα του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, θεριεύει σε περιόδους κρίσης και αξιοποιείται ενάντια στο λαϊκό κίνημα για την αύξηση του βαθμού εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης(που κατά τη Χ.Α. δεν υφίσταται) και των λαϊκών στρωμάτων.

Καλούμε το λαό να τους απομονώσει. Παντού! Στις γειτονιές, στις εκπαιδευτικές μονάδες, στους τόπους δουλειάς, Όπως άρχισε ήδη να συμβαίνει.
Η όξυνση της ταξικής πάλης, το αποδυνάμωμα της ολιγαρχίας του πλούτου είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χτυπηθούν οι αιτίες που δίνουν αέρα στις απάνθρωπες ιδέες του εθνικισμού, του ρατσισμού, του φασισμού-ναζισμού.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                             ΛΑΜΙΑ 2 12 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative