Ο αντιδήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Χρονόπουλος θεωρεί απαράδεκτη την μετακίνηση των γιατρών και ζητάει άμεσα να βρεθεί λύση.
lamiastar.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήκύριε χρονόπουλε στις ημερες που ζουμε ολοιμας δεν φτάνει το να θεωρώ απαράδεκτο κάτι ως αντιδήμαρχος
χρειάζετε να υπερασπιστήτε αυτούς που εσάς και τους ομοιου σας εκ λάθους ψήφισαν