Social Icons

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

"Λουκέτο" στο εργοστάσιο της ΕΛΚΕ στη Λαμία


Με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκου...

Την αναστολή της λειτουργίας του εργοστασίου ΕΛΚΕ Α. Ε, αποφάσισε χθες (28/12)  η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας.


Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφέρειας:

"H Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, κατόπιν εντολής του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Στάϊκου Θωμά, μετά από πραγματοποιηθείσα αυτοψία και έλεγχο στην βιομηχανία ΕΛΚΕ Α. Ε., η οποία εδρεύει στην Δαμάστα Φθιώτιδας, προέβη στην αναστολή της λειτουργίας της για όσο χρονικό διάστημα και όταν υφίσταται το φαινόμενο της θερμοκρασιακής αναστροφής στην περιοχή που εδρεύει η ανωτέρω βιομηχανία."

Της απόφασης προηγήθηκε ακόμη μια καταγγελία με τίτλο: Απαράδεκτη η λειτουργία του εργοστασίου της ΕΛΚΕ

"Η σημερινή πρωινή εικόνα λειτουργίας του εργοστασίου της ΕΛΚΕ, στην περιοχή των Θερμοπυλών, είναι απαράδεκτη. Όλος ο κάμπος του Σπερχειού και όλη η Λαμία, οι ιαματικές πηγές και ο αρχαιολογικός χώρος, η ίδια η Εθνική Οδός, είναι κάτω από το νέφος και τη δυσοσμία του εργοστασίου.
Αν αυτή είναι η ποιότητα ζωής που θέλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, μήπως πρέπει να ανησυχούμε;;
Αν αυτή είναι η διαχείριση του περιβάλλοντος στην εποχή της κρίσης, πρέπει να ανησυχούμε όχι μόνο για την ανεργία και τη φτώχεια, αλλά και για την ίδια τη ζωή.
Πότε θα ξυπνήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας; Πότε η Δημοτική Αρχή θα ανησυχήσει για τους δημότες και την υγεία τους;"

Στέφανος Σταμέλλος
27/12/12


lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative