Social Icons

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Στρατούλης: “Η Χρυσή Αυγή πήγε να με σκοτώσει”


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε έξω από το ΟΑΚΑ στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρομήτου, τον πλησίασε ομάδα ατόμων, που τον ενημέρωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και τον προπηλάκισαν, χωρίς να του δώσουν… εξηγήσεις. Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΟΑΚΑ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για τη δολοφονική επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση η Κουμουνδούρου: “Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε». Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά”.

Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha” και τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, ο Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε: “Πήγαν να με σκοτώσουν”. Και επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μέλη της Χρυσής Αυγής. “Είναι μια σπείρα δολοφόνων”, τόνισε χαρακτηριστικά.

http://ysterografa.gr

2 σχόλια :

  1. ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙ ΝΑΖΙΣΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΑΠΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ Κ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια αθώα ναζιστική οργάνωση

    Γράφει ο ΙΟΣ

    Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή αρνείται την ενοχή της σε μια άνανδρη επίθεση.

    Για την αξία αυτών των διαψεύσεων διαθέτουμε ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο από το μακρινό 1994. Απαντώντας σε κάποιον οπαδό, η εφημερίδα της οργάνωσης ξεκαθαρίζει: «Η επίσημη θέση της Χρυσής Αυγής, σαν νομίμου πολιτικού κόμματος, που σέβεται τους θεσμούς, πρέπει να είναι κατά της βίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κάθε ομοϊδεάτης δεν μπορεί να ενεργεί κατά συνείδηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει η επίσημη έγκριση ή υποστήριξη αυτών των ενεργειών. Πιστεύω να έγινα σαφής» (9.12.1994).

    Και βέβαια γίνατε σαφής. Τα μέλη δέρνουν «κατά συνείδηση» και η οργάνωση «δεν εγκρίνει», διότι έτσι «πρέπει», αλλά την ίδια στιγμή επιτρέπει στους «ομοϊδεάτες» της να δρουν κατ’ αυτό τον τρόπο. Πιο κυνική ομολογία ενοχής δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative