Social Icons

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών


ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Λαμία 3.12.2012

Η 3η Δεκεμβρίου 2012 έχει ορισθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών εδώ και 20 χρόνια.
Η σημερινή ημέρα αποτελεί αφορμή να αναλογιστούμε τους συμπολίτες μας , που δυσκολεύονται να συμμετάσχουν σε όλες τις πλευρές της καθημερινότητας.
Αν και η παγκόσμια κοινότητα έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία, εν τούτοις υπάρχει σημαντικό έδαφος ώστε να καλυφθεί ακόμη.
Η χώρα μας, στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να σταθεί κοντά στα άτομα με αναπηρία. Ωστόσο, οφείλουμε να να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τα μέσα που έχουμε στην διάθεση μας.

Είναι χρέος η κινητοποίηση όλων μας, ώστε η αυτονομία των ατόμων με αναπηρία, η ισότιμη συμμετοχή τους στη μάθηση και η πρόσβασή τους σε θεσμούς και υπηρεσίες, να αποτελέσει έναν ρεαλιστικό και εφικτό στόχο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας – ΝΔ
Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών

1 σχόλιο :

  1. ΤΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.ΤΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΤΙ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ.ΜΗ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative