Social Icons

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση στη Λαμία για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ



Σήμερα Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2012, ώρα 18:30΄, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην 94χρονη διαδρομή του ΚΚΕ. Θέμα: Καπιταλιστική κρίση και διέξοδος προς όφελος του λαού. Πρόταση του ΚΚΕ .

Κύριος ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Θανάσης Παφίλης.

3 σχόλια :

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚ ! ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ για πες μας καλε μου ανθρωπε ανωνυμε....γιατι το μονο κομμα που ειναι δικαιο καλυψε με τις σημαιες του την σημανση του εργατικου κεντρου?
    για προσεξε στην φωτο.....2 ταμπελες που αναγραφεται πανω τους εργατικο κεντρο το κκε το κομμα του λαου κ του εργαζομενου πηγε κ τα καλυψε....κλασσικα κ εικονογραφημενα απο το κκε....μια ζωη να προσπαθει να καλυψει τους αλλους....γι'αυτο θα μεινει μια ζωη εκει που ειναι...γιατι ειναι ψευτικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΥΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ! ΗΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ! ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ !! ΑΠΛΑ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΟΛΑ ΣΒΑΡΝΑ ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ! ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative