Social Icons

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

 Άδεια παραμονής σε αλλοδαπούς που αγοράζουν ακίνητα


Μια νέα νομοθετική ρύθμιση προωθεί ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης στην Βουλή, με στόχο να δώσει κίνητρα σε αλλοδαπούς για επενδύσεις στην χώρα μας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ισπανίας
Σε συνεννόηση με τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, θα χορηγούνται ειδικές άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς που έχουν αγοράσει ή θα αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα αξίας άνω των 300.000 ευρώ.

Μπορεί η άδεια αυτή να είναι πολυετής αλλά θα αφορά μόνο την παραμονή στην χώρα, δηλαδή δεν θα συνεπάγεται το δικαίωμα στην εργασία ούτε θα ανοίγει δρόμο στην απόκτηση ιθαγένειας.
Το καθεστώς που ισχύει τώρα δεν δίνει κανένα κίνητρο στο real estate λόγω της δυσκολίας που έχουν οι πολίτες χωρών εκτός ΕΕ να ζουν ή να επισκέπτονται τακτικά τα σπίτια που έχουν αγοράσει στην Ελλάδα.

http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative