Social Icons

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Στυλίδας



Τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5:30΄ σήμερα τα ξημερώματα στην είσοδο της Στυλίδας στο ύψος του super market LIDL. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αφού ανασύρθηκε από το όχημα από άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας παρελήφθη από ασθενοφόρο.
Η σελίδα μας πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αναρτήσει πρόταση συμπολίτη μας για το συγκεκριμένο σημείο όπου έγινε το ατύχημα.
http://www.gkordis.com/2012/09/blog-post_1109.html

1 σχόλιο :

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ;;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ! ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΥΛΙΔΑ ...ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ 100 ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ !! ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ !! Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Κ ΚΟΡΔΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ! ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ! ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;; Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ;; Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ;; Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ;;; ΕΛΕΟΣ !! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative