Social Icons

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε η Κατερίνα Μπατζελή


Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε η πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ. «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις συνεχείς μεταλλάξεις και τις κυλιόμενες συμμαχίες.
Ένας αρχηγός με νωπή εντολή, τη στιγμή που είναι δύσκολο να πετύχει σύγκλιση απόψεων με τους βουλευτές του και όταν αυτή η σύγκλιση επιτυγχάνεται με....
πλασματικό τρόπο, συγκυριακό, ο ίδιος αποδυναμώνει και ανατρέπει τη στοιχειώδη συνοχή που υπάρχει στον ιστό του κόμματος», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Μπατζελή, η παραίτηση του κ. Βενιζέλου το χρονικό αυτό διάστημα «είναι πάρα πολύ δύσκολη, διότι θα διαταραχθεί η συνοχή της κυβέρνησης και η έξωθεν καλή της παρουσία, όμως, νομίζω ότι η χθεσινή διαχείριση της τελευταίας στιγμής έχει αποδυναμώσει τις δυνάμεις του "στρατεύματος" του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη για την επόμενη ημέρα».

dailynews24.gr

2 σχόλια :

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ;ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός την την κρατικοδίαιτη ,άντε πιασε καμία δαυλιά και άσε της δηλώσεις υπουργαρα του κ@λου ,ψήφισες όλα τα μνημόνια ,κατέστρεψες μαζί με τον ΓΑΠ την Ελλάδα και θες να εκφράζεις και άποψη κ@τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative