Με απεργίες, από τις 10 Δεκεμβρίου, οι οποίες, ενδεχομένως, να είναι και διαρκείας, απειλούν οι ιδιοκτήτες των περίπου 33.000 φορτηγών ΔΧ. Οι ιδιοκτήτες φορτηγών διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις... "ταφόπλακα", όπως τις χαρακτηρίζουν, που σχετίζονται με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και ψηφίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στο πολυνομοσχέδιο. Τη σχετική απόφαση έλαβε, το Σάββατο το βράδυ, η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ, η οποία δίνει διορία στο υπουργείο Ανάπτυξης έως το τέλος του μήνα, προκειμένου να άρει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Με την απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ δεν αποκλείεται να συνταχθούν και οι ιδιοκτήτες των περίπου 1.300 βυτιοφόρων ΔΧ, οι οποίοι, πάντως, δεν έχουν καθορίσει ακόμα τη στάση τους.
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.