Social Icons

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

48ωρη απεργία, 6-7 Νοέμβρη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

48ωρη απεργία, 6-7 Νοέμβρη

Γυναίκες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας.

Να πάρουμε θέση μάχης ενάντια στο νέο «πακέτο» μέτρων της συγκυβέρνησης EE, που φέρνει εμάς και τις οικογένειές μας ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον εργασιακό μεσαίωνα.
Σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά να συζητήσουμε το λόγο για το οποίο παίρνονται τα μέτρα, το στόχο που υπηρετούν.

Από «διαπραγμάτευση» σε «διαπραγμάτευση» και από το προηγούμενο στο επόμενο «πακέτο» μέτρων, οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων βλέπουμε
τη δουλειά μας να γίνεται λάστιχο,
τις απολύσεις να γίνονται ακόμα πιο φθηνές για τους εργοδότες,
τα κοινωνικά και οικογενειακά επιδόματα να καταργούνται,
τα επιδόματα ανεργίας να μειώνονται,
τις μέρες της άδειας που δικαιούμαστε να συρρικνώνονται,
τους φόρους να πολλαπλασιάζονται.

Στο μονόδρομο του κεφαλαίου και της EE, που οδηγεί σε βάρβαρα μέτρα χωρίς τέλος, αντιπαραθέτουμε το δρόμο της πάλης, της οργάνωσης, του αγώνα.

Οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία της απεργίας και των κινητοποιήσεων, να καταθέσουν τη δική τους συμβολή στην παρεμπόδιση των αντιλαϊκών μέτρων, στην κλιμάκωση της πάλης του λαού και της αντεπίθεσής του.

Οι γυναίκες της ΟΓΕ αναλαμβάνουμε δράση.
Απαντάμε με απεργία και συγκεντρώσεις στο πλευρό των δυνάμεων
του ΠΑΜΕ, στο πλευρό των εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών,

την Τρίτη 6/11 στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία και
την Τετάρτη 7/11 στις 11.00 το πρωί στην Λάρυμνα.

Oμάδα Λοκρών της ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative