ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 12/10/2012 και ώρα 12:00 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς και θεσμικά όργανα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα έχουν συνάντηση στην Τράπεζα της Ελλάδος με τον Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Παπαδάκη Ιωάννη και την κα Σεληνιωτάκη Ιωάννα, αναπληρώτρια Διευθύντρια Δ/νσης Εποπτείας Πιστωτικών Συστημάτων όπου θα συζητηθεί το θέμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υψηλάντη 1, Λαμία 35100, Τελ. 22313 51244 , e-mail : grafeiotypou@pste.gov.gr, Κιν : 6974747048
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.