Social Icons

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!


Τα νέα προωθούμενα μέτρα λιτότητας και ο προϋπολογισμός του 2013 οδηγούν τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή, που όμοιά της άλλες χώρες μόνο εν καιρώ πολέμου έχουν βιώσει.

Η απεργιακή κινητοποίηση, που αποφάσισαν τα συνδικάτα για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την αναγκαία κλιμάκωση των αγώνων διαρκείας των εργαζομένων ενάντια στα αντικοινωνικά και βάρβαρα νέα μνημονιακά μέτρα, που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα και να στείλει ηχηρό μήνυμα ανυπακοής και ανατροπής στους ηγέτες της ΕΕ, οι οποίοι θα συνεδριάσουν την ίδια μέρα στις Βρυξέλλες μεταξύ άλλων και για το ζήτημα της Ελλάδας.

Η βαθιά ταξικότητα των προωθούμενων μέτρων είναι πλέον όχι μόνο ξεκάθαρη αλλά και απροκάλυπτα κυνική και επιθετική ενάντια στον κόσμο της εργασίας και στα δικαιώματά του, απειλώντας θεμελιώδεις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος.

Απέναντι σε αυτή τη ακραία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη δυναμική, μαζική και ενωτική κλιμάκωση στους αγώνες των εργαζομένων, όπως απαιτούν οι σημερινές περιστάσεις.

Με τον σκοπό αυτό συμμετέχουμε μαζικά:

Στη γενική, πανεργατική απεργία κατά των προωθούμενων μέτρων λιτότητας στις 18 Οκτωβρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση, στη Λαμία, με προσυγκέντρωση στην Πλατεία Διάκου 10:30 το πρωί.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για να μην ψηφιστούν τα μέτρα-«λαιμητόμος» για την κοινωνία.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την ανατροπή των ασκούμενων, νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των πολιτικών εκφραστών τους, για την ακύρωση των μνημονίων, για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης για μια κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!

17\10\2012
To Γραφείο Τύπου


2 σχόλια :

  1. ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ;ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΓΕΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ;ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΛΙΓΑ ΛΕΣ....

    Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΣ!!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative