Τη λύπη του για το γεγονός ότι παρατηρήθηκε διάσπαση στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα, που πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία, εκφράζει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας Αλέκος Διαμαντάρας.
Κανείς ανέφερε δεν πρόκειται να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν δεν υπάρχει κοινό μέτωπο αγώνα . Καμία Κυβέρνηση δεν πρόκειται να πτοηθεί, συμπλήρωσε, από τη στιγμή που οι διαμαρτυρίες δεν γίνονται από όλους με τον ίδιο τρόπο.
lamiastar.gr
ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΤΡΩΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ,ΟΙ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ .
ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 3 Μ.Μ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ?
ΤΙ ΚΑΗΜΟ ΤΡΑΒΑ Ο ΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ.ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΤΗΝΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ.ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Κ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ ΕΝΟΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ Η' ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ ! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Κ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ ! ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ !
ΑπάντησηΔιαγραφή