Social Icons

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ 2012: ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙOΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ



Εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών συρρέουν στο Πεδίον του Άρεως για να πάρουν λίγα δωρεάν οπωροκηπευτικά. Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα για να μην πατήσει ο ένας τον άλλον. Μήνυμα αλληλεγγύης στους Έλληνες που δοκιμάζονται από τους παραγωγούς της Ιεράπετρας του συλλόγου "Ανατολή" που μοιράζουν τα λαχανικά. 
Η διανομή των οπωροκηπευτικών ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί όμως οι ουρές των εκατοντάδων πολιτών που σχηματίστηκαν ανάγκασαν τους παραγωγούς της Ιεράπετρας να ξεκινήσουν τη διάθεση των φρούτων και των λαχανικών γύρω στις 8.15 το πρωί.Συνολικά θα μοιραστούν 25 τόνοι οπωροκηπευτικών δηλαδή 2.700 τελάρα το κάθε ένα από τα οποία έχει περίπου 12 κιλά λαχανικά και φρούτα και εάν κάποιος το αγόραζε στη λαϊκή θα πλήρωνε περίπου 12 με 13 ευρώ. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ 

newsit.gr


1 σχόλιο :

  1. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΚΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative