Social Icons

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τα σεμινάρια στο Εργατικό Κέντρο...



Να συνεχιστεί η έρευνα σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες, όπου κι αν ανήκουν, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του, το Δίκτυο Συδικαλιστών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά:

"Για την εν εξελίξει έρευνα σχετικά με τις οικονομικές ατασθαλίες στη διοίκηση του Ε.Κ.Φ.
Την ώρα που τα εργασιακά δικαιώματα καταργούνται και οι εργαζόμενοι εξαθλιώνονται, υφιστάμενοι τη βαρβαρότητα του μνημονίου-σε οικονομικό και θεσμικό επίπεδο-γίνεται γνωστό από τα ΜΜΕ ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για οικονομικές ατασθαλίες που αφορούν «σεμινάρια» που την πραγματοποίησή τους είχε αναλάβει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.

Η τραγική αυτή κατάσταση είναι συνέπεια της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, της κομματικής εξάρτησης, της συνδιαλλαγής και της διαπλοκής με την εξουσία.

Ο λαός της περιοχής τον τελευταίο καιρό έχει επανειλημμένα δώσει αγωνιστική απάντηση στις μεθοδεύσεις της ηγεσίας του εργατικού κέντρου, η οποία όχι μόνο δεν στάθηκε αρωγός στα προβλήματα των εργαζομένων και δεν κινητοποιήθηκε μετά την επιβολή των μνημονίων, αλλά βρέθηκε και απέναντί τους.

Απαιτούμε να συνεχιστεί η έρευνα σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες όπου κι αν ανήκουν.

Όσον μας αφορά θα συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανεξαρτησία και τη μαζικοποίηση του εργατικού κινήματος."

Δίκτυο Συνδικαλιστών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative