Social Icons

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

O Δημήτρης Βέττας στο Star Κεντρικής Ελλάδας

6 σχόλια :

  1. ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο Κ ΒΕΤΑΣ ! ΜΑ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ! Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΜΑ ΕΥΡΩ Η' ΔΡΑΧΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙΝΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ! ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΑ ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ! ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΒΕΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΕΚΤΠΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΥΣΑΡΣΚΕΙΑΣ !! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ! ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ! ΑΥΤΑ Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΟΚ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΒΕΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΛΙΤΚΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ !ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ! Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ! ΑΠ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ! ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ..ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ !! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΣΚΥΕΣ ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ !!ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ! Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ! ΑΝ Η ΤΣΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AM ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ; ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΤΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η άγνοια κύριοι και η ελλιπής η μονομερής ενημέρωση είναι το βασικό μειονέκτημα που οδηγεί την χώρα στο δικομματισμό τόσα χρόνια με τις οδυνηρές συνέπειες του σήμερα . Το ευρώ και τα μάτια μας ,δεν είναι η θέση Μέρκελ. Η αποικιοκρατική θέση Μέρκελ είναι ξεκάθαρη από την αρχή ''εξαφανίστε το νότο ''γυρίζοντας τις χώρες του νότου σε τοπικό νόμισμα η σε υποβαθμισμένο ευρώ 1500 προς ένα ήταν η πρόταση των ισχυρών εταίρων δεν σημαίνει πως θα κάναμε μια καινούργια αρχή αποδεσμευμένοι από τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους δανειστές μας .Διαπιστώνει κάποιος λοιπόν με τα παραπάνω σχόλια πως το πρόβλημα μας δεν είναι η διατύπωση του κυρίου Βέττα αλλά η ετυμηγορία μας απέναντι σε ότι καινούργιο θέλει να ανθίσει και η καταδίκη στο όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν εκπλησσομαι...για τα σχολια...αν ειχαμε μυαλο δεν θα θελαμε 37 χρονια να ξυπνησουμε..και που..καποιοι Κοιμουνται ακομα.....Ελα ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Θα σκισουμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative