Social Icons

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Προτάσεις μόνο για το κεφάλαιο...



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


Προτάσεις μόνο για το κεφάλαιο...

Είναι εντυπωσιακές οι προτάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για την «ενίσχυση της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας» από το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Μπράβο του που τις σκέφθηκε... Μάλλον είδε το ίδιο όνειρο με τον πρόεδρο της ΝΔ.
Πρόταση νούμερο 1: Να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Δηλαδή, να δώσουμε λεφτά στις τράπεζες.
Πρόταση νούμερο 2: Να υπάρξει μαζικό και «πατριωτικό», όπως λέει, κύμα επιστροφής των καταθέσεων. Δηλαδή, να δώσουμε πάλι λεφτά στις τράπεζες.
Πρόταση νούμερο 3: Να εξοφληθούν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του κράτους προς τις επιχειρήσεις. Αυτή τη φορά δε θα δώσουμε λεφτά στις τράπεζες αλλά στους μεγάλους πελάτες τους.
Με αυτό τον τρόπο, υποστηρίζει ο Ε. Βενιζέλος, ότι ... «θα πέσει χρήμα στην αγορά» και δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε τον ισχυρισμό του.
Το πρόβλημα είναι πως οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι είναι προφανώς ...εκτός αγοράς και εκεί δε χρειάζεται καθόλου να «πέσει χρήμα». Αντιθέτως, θα ...φύγει χρήμα.  Μάλιστα, εκτός από τις προαποφασισμένες απώλειες, “έσκασε” και το καινούριο από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μείωση του “κόστους εργασίας στον ιδιωτικό τομέα” κατά 15%. (μισθός, μεροκάματο, εισφορές εργοδότη)
Γιατί, αν δεν ξεζουμιστεί η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, πώς θα μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να υλοποιήσει τις προτάσεις του για χρηματοδότηση της οικονομίας; Σαν αυτές που προτείνει και η ΝΔ, για το ...καλό της χώρας και του λαού;
Η Ν. Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ επισημαίνει ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν με κριτήριο, όχι μόνο τη μέχρι τώρα εμπειρία τους, αλλά και με τη σκέψη τους στην επόμενη μέρα. Τη μαύρη μέρα που τους ετοιμάζουν το ευρωενωσιακό κεφάλαιο και τα κόμματά του,  μικρά και μεγάλα.
Γιαυτό τους καλεί το λαό της περιοχής να τους “μαυρίσει” στις 6 Μάη. Να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ. Να δώσει έτσι δύναμη στο κίνημα που απαιτείται να είναι πολύ ισχυρό μετά τις εκλογές, ώστε να αντισταθεί, να εμποδίσει, να ακυρώσει τα σχέδια λεηλασίας του λαού και της λαϊκής περιουσίας.
Να ψηφίσει και να παλέψει για  τη σωτηρία του, αντί να θυσιαστεί για τη σωτηρία και τη μακροημέρευση της πλουτοκρατίας.    



ΛΑΜΙΑ                                                 ΑΠΡΙΛΗΣ  2012


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative