Social Icons

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Απ. Γκλέτσος:"Θα καταθέσω για τον εργολάβο εάν με καλέσει ο εισαγγελέας"


Τι λένε οι εργολήπτες και ο πρόεδρος του ΤΕΕ στο LamiaReport, μετά το επεισόδιο στο δημαρχείο της Στυλίδας...
Τα όσα έγιναν την Μεγάλη Πέμπτη στο γραφείο του Δημάρχου Στυλίδας, μονοπωλούν τις συζητήσεις στα πηγαδάκια όλες τις προηγούμενες ημέρες στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.
"Φυσικά και θα καταθέσω, αν με καλέσει ο εισαγγελέας ή οποιαδήποτε άλλη αρχή", είπε στο LR, ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε:
"Νομίζω ότι θα πρέπει να εξηγήσει στον εισαγγελέα τι εννοούσε ο συγκεκριμένος κύριος όταν έλεγε: "Τα προηγούμενα χρόνια εμείς τι κάναμε, μην είσαι κορόιδο...". Ο Δήμαρχος Στυλίδας δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι κανένας Δήμαρχος δεν βγήκε δημόσια να πάρει θέση, ενώ δήλωσε την ικανοποίησή του για την άμεση αντίδραση του συνδέσμου εργοληπτών δημοσίων έργων Φθιώτιδας
"Όλα τα έργα μικρά ή μεγάλα, πρέπει να γίνονται με διαγωνισμούς και με καθεστώς πλήρους διαφάνειας", δήλωσε κατηγορηματικά στο LR, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Αποστόλης Καραναστάσης.

Εν τω μεταξύ εντύπωση έχει προκαλέσει η αναφορά που κάνει ο Σύνδεσμος Εργοληπτών στην ανακοίνωσή του για "κατεστημένα κυκλώματα που λυμαίνονται το χώρο των δημοσίων έργων εδώ και χρόνια στην περιοχή μας".

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ν. Φθιώτιδας Νίκος Καλτσάς, μιλώντας στο LR, ζήτησε το περιστατικό να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ώστε να μην δυσφημίζεται ολόκληρος ο κλάδος των εργοληπτών , ενώ μεταξύ άλλων τόνισε: "Ο κλάδος μας δεν αποτελείται από αγγέλους, όμως εδώ και χρόνια προσπαθούμε μάταια να αναδείξουμε και να απομακρύνουμε φαινόμενα αυτού του είδους αφού ως φαίνεται, υπάρχει συγκάλυψη και αποδοχή αυτών, από υψηλά ιστάμενα στελέχη της αυτοδιοίκησης, των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους αλλά και της κεντρικής εξουσίας."

Για διαπλοκή, κυκλώματα και μίζες κάνουν λόγο και πολλά άλλα μέλη του Συνδέσμου, που δεν θέλουν να μιλήσουν όμως δημόσια, αφού δηλώνουν απογοητευμένοι. "Τι και αν φωνάζουμε χρόνια για όλα αυτά που συμβαίνουν με τα έργα στην περιοχή μας. Είδατε να αλλάζει τίποτα. Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει...", έλεγε κάποιος από τους εργολήπτες που είναι εκτός παιχνιδιού, όπως δήλωσε στο LamiaReport.


2 σχόλια :

  1. Έχει υποχρέωση ο Δήμαρχος να παει στον εισαγγελέα άμεσα.
    Αυτός βέβαια κατα κανόνα πάντα προτιμά τον τηλεοπτικό εισαγγελέα και όχι τον πραγματικό, ΓΙΑΤΙ ??????????
    Ξ ΥΠ Ν Η Σ Τ Ε. Ρεεεεεεεεεεεε................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να πατε κ Δημαρχε εσεις απο μονος σας στον εισαγγελεα μην περιμενετε να σας καλεσει! Να παρετε τον Μαρτηρα που εχετε κ να πατε εσεις για να ξεβρωμησει καποια στιγμη αυτη η πολη απο τα λαμογια κ απο τους φιλους-κουμπαρους-συμπεθερους κτλ. Που κανουν τις δουλειες οπως τους βολευει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative