Social Icons

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Κουβέντα για την απάτη με τις μονοεδρικές


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα αποκάλυψε χτες ο «Ριζοσπάστης»
«Και κουβέντα για την ταμπακιέρα, δηλαδή για την απάτη με τις μονοεδρικές» σημειώνει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο χτεσινό σχόλιο του «Ριζοσπάστη» για τις μονοεδρικές.
Το σχόλιο του «Ριζοσπάστη» σημείωνε μεταξύ άλλων ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία ανάμεσα στον ίδιο, το ΚΚΕ, τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους, για να αποσπαστούν τάχα 8 έδρες από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στις μονοεδρικές περιφέρειες, συνιστά πολιτική απατεωνιά, αφού «ο εκλογικός νόμος καθορίζει ότι ο αριθμός των εδρών του κάθε κόμματος προκύπτει με βάση το πανελλαδικό του ποσοστό. Ακόμα κι αν ένα κόμμα πάρει όλες τις μονοεδρικές, το σύνολο των εδρών του θα είναι το ίδιο ακριβώς που θα έπαιρνε και χωρίς τις μονοεδρικές!
Δηλαδή, αν και οι 8 μονοεδρικές πήγαιναν στο ΚΚΕ, θα του αφαιρούνταν 8 βουλευτές από άλλες εκλογικές περιφέρειες, έτσι ώστε ο συνολικός αριθμός των βουλευτών που θα εκλέξει να είναι όσος αντιστοιχεί στο ποσοστό που θα πάρει».
Προσπαθώντας να απαντήσει στον «Ριζοσπάστη», ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης δε λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα. Αντί αυτού πιπιλίζει τις τετριμμένες αστειότητες ότι «η στάση του ΚΚΕ απέναντι στην ενωτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναντίστοιχη των σημερινών αναγκών και προσδοκιών του ελληνικού λαού».

πηγή

1 σχόλιο :

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ..ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ...ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ...ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ...ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ;;; ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΠΛΕΟΝ ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ! ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ! ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ! ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ! ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative