Social Icons

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δήλωση Κουτσογιαννακόπουλου Κωνσταντίνου με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων



Ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδας  Κουτσογιαννακόπουλος  Κωνσταντίνος μετά  και την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Φθιώτιδας  προέβη  στην ακόλουθη δήλωση:

«Βιώνουμε ιστορικές στιγμές εβρισκόμενοι στο σταυροδρόμι κρίσιμων επιλογών. Η ώρα που πρέπει να αρθούμε στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων πλησιάζει. Οι επερχόμενες εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας. Το δικό μας μέλλον και των παιδιών μας. Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη οι δικαιολογημένα οργισμένοι Έλληνες, να χαλιναγωγήσουν την οργή που είναι κακός σύμμαχος για την λήψη της οποιαδήποτε σημαντικής απόφασης.
Είναι εθνικά απαραίτητο να κρατήσουμε αναμμένη την "φλόγα" του Έλληνα, με την οποία έχει επιβιώσει δια μέσου των αιώνων και έχει ξεπεράσει ανυπέρβλητα εμπόδια. Για αυτό το λόγο ως γνήσιοι και άξιοι κληρονόμοι αυτής της παρακαταθήκης επιστρατεύουμε όλες τις δυνάμεις μας και ανακτούμε την εθνική μας υπερηφάνεια.

Συστρατευόμαστε και συγκροτούμε ένα αυτοδύναμο πλειοψηφικό ρεύμα, το οποίο μας βγάζει από τον ολισθηρό δρόμο των αδιεξόδων που ορισμένοι μας οδήγησαν και το οποίο θα αποτελέσει τον μοναδικό φάρο ελπίδας και προοπτικής της χώρας.

Ο καθένας από την μεριά του. Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, κρίνει και αποφασίζει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και του συμφέρον του τόπου του. Με την απόφαση που θα λάβει ο καθένας από εμάς, βάζει τέλος στην προκλητική απραξία και στην ανεύθυνη στασιμότητα

Με πλήρη επίγνωση του μεγέθους και της βαρύτητας της ευθύνης που αναλαμβάνω, ζητώ την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Νομού Φθιώτιδας, που τόσα χρόνια τώρα, με τιμούν με την ψήφο τους στην πολυετή Αυτοδιοικητική  πορεία μου και με την στήριξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του προέδρου Αντώνη Σαμαρά , τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά, δηλώνω έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών  μου. »

Κωνσταντίνος Ι. Κουτσογιαννακόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον Νομό Φθιώτιδας
Πολιτικό Γραφείο – Λεωσθένους 12, ΤΚ 35 100
τηλ. 22310 52814 || κιν. 6944 386138


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative