Social Icons

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Μαγνησίας σήμερα στις 3 Απρίλη προχώρησε σε μαζική και δυναμική κινητοποίηση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Λαμία, που είχε ‘κόψει’ το ρεύμα σε άνεργη μητέρα με δύο παιδιά.
Η μαχητικότητα της σημερινής κινητοποίησης βοήθησε, ώστε η ΔΕΗ να προχωρήσει σε επανασύνδεση του ρεύματος.
Η ένταση της δράσης μας ενάντια στα χαράτσια, τα νέα μέτρα έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να συσπειρώνονται μαζί μας , συνδέοντας τον αγώνα αυτό με το συνολικό αγώνα ενάντια στο σύνολο των μέτρων που διαλύουν την εργατική λαϊκή οικογένεια.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου έχει αποθρασυνθεί. Οι μεθοδεύσεις και οι διαδικασίες που ξετυλίγουν δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι να ματώσουν τον λαό για να σώσουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

Να αξιοποιήσουμε κάθε μορφή πάλης, με κατεύθυνση την οργανωμένη μαζική ανυπακοή απέναντι σε κάθε είδους χαράτσια. Ο αγώνας μας θα κλιμακωθεί και θα συνεχιστεί, με σκοπό να μη μείνει καμία λαϊκή οικογένεια χωρίς ρεύμα.

Σε αυτές τις συνθήκες και με την αντίληψη πως πρέπει να μπει φραγμός σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική, σε κάθε μέτρο που κάνει την ζωή μας δύσκολη και καταπατάει ακόμα και τα στοιχειώδη δικαιώματα μας στην υγεία και την ζωή, η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ καλεί τους εργατοϋπαλλήλους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες τους σε αγωνιστική λαϊκή συσπείρωση και συμμαχία για να ανατραπεί αυτή η πολιτική.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative