Social Icons

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Όμιλος Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας


ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ                                              Στυλίδα, 19 / 04/ 2012
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
35300   ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ                                              Πληρ. : κ. Κ. Κούτρα
ΣΤΥΛΙΔΑΣ                                                                      Τηλ.: 6977 266 466
                                                e.mail: oaaf2001@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από επτά μήνες έντονης αγωνιστικής δράσης, το πρώτο πρωτάθλημα τύπου «Σκάλα» του Ομίλου Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας, πλησιάζει στο τέλος του.

Το κύπελλο του πρωταθλητή διεκδίκησαν 32 αθλητές, οι οποίοι αναμετρήθηκαν σε 59 αγώνες. Η αγωνιστική δραστηριότητα κορυφώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν στα γήπεδα του Ο.Α.Α.Φ. έγιναν σκληρές μάχες και αποκρυσταλλώθηκε η πρώτη 10άδα. Έτσι, πριν τον τελικό αγώνα, η κατάταξη έχει ως εξής:

1. ΚΛΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2. ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
3. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ
4. ΛΥΡΙΤΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
5. ΜΠΟΥΡΧΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
6. ΖΥΓΟΥΛΗΣ ΣΑΚΗ
7. ΚΟΣΜΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
8. ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
9. KAKABAΣ ΚΩΣΤΑΣ
10. ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την πρώτη θέση, όπως ορίζει ο κανονισμός, θα διεκδικήσουν το ερχόμενο Σάββατο, 21 Απριλίου 2012, στις 5 το απόγευμα στα γήπεδα του πάρκου του Λαού στη Στυλίδα, οι Δημήτρης Κλάδης και Νίκος Γκούρλιας. Αξίζει να σημειωθεί, κι η εκπληκτική πορεία του Δημήτρη Χριστοφίδη, ο οποίος ξεκινώντας τους αγώνες του αργά κι από την τελευταία θέση, κατόρθωσε να αναρριχηθεί στη 12η, χωρίς καμία ήττα.
Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, στον ίδιο χώρο, θα γίνει η τελετή απονομής των τροπαίων στους νικητές.
Ο Ο.Α.Α.Φ. προσκαλεί όλους τους φίλους του τένις να παρακολουθήσουν τον τελικό, μιας πραγματικά ξεχωριστής διοργάνωσης στο χώρο της Αντισφαίρισης.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας θα συνεχίσει τις διοργανώσεις του με το Εσωτερικό του Πρωτάθλημα τον Ιούνιο και θα τις κορυφώσει με το πρώτο μεγάλο του Open, τον ερχόμενο Ιούλιο στις Ράχες.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative