Social Icons

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ν.Ε. Κ.Κ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



       


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που τους δίνουν οι νόμοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι εργοδότες της ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τρομοκρατούν και εκβιάζουν τους εργαζόμενους.
Επικαλούμενοι την οικονομική κρίση που δημιούργησε η πλουτοκρατία, στα πλαίσια των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης, με την παρότρυνση της ΕΕ και της κυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου που συγκροτούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ασκούν αφόρητες πιέσεις να αποδεχθούν τις ατομικές συμβάσεις εργασίας με μειωμένο μισθό και υπονομεύουν τις διαπραγματεύσεις που κάνει το σωματείο τους για συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Οι εργαζόμενοι της εταιρίας βρίσκονται αντιμέτωποι με την επίθεση που αργά η γρήγορα όλοι οι εργαζόμενοι θα δεχτούν εφόσον οι κυβερνήσεις στηρίζουν τα μονοπώλια και την πλουτοκρατία, υπερασπίζουν τα συμφέροντα τους και  ξεζουμίζουν τους εργαζομένους.
Σε αυτές τις συνθήκες καθήκον κάθε εργαζόμενου είναι να οργανώσει την πάλη του και να βάλει εμπόδιο στις αντεργατικές μεθοδεύσεις που χρεοκοπούν την εργατική οικογένεια.
Χαρακτηριστικός είναι ο ρόλος των εργατικών συμβιβασμένων ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ που στην ομοσπονδία του κλάδου του εμπορίου πρότειναν πάγωμα μισθών, δηλαδή νέα δραματική μείωση τους.
Χαρακτηριστική και η πρόσκληση της αστυνομίας από τους εκπροσώπους της επιχείρησης, όταν το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Λαμίας πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του τοπικού καταστήματος.
·        Να αγνοήσουν τη στάση υποταγής που επιχειρούν να καλλιεργήσουν στους εργαζόμενους οι απόψεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των άλλων διαχειριστών του εκμεταλλευτικού μας συστήματος. Να απορρίψουν τη λογική των δήθεν διαπραγματεύσεων με την εργοδοσία να εκβιάζει από τη θέση του ισχυροτέρου με τις ευλογίες των υποστηρικτών τους.
·        Να δυναμώσουν τους αγώνες τους και να συμπαρασταθούν στο σωματείο εργαζομένων ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στο σημαντικό αγώνα που βρίσκεται μπροστά του.
·        Να βάλουν εμπόδια στις συνεχιζόμενες αντεργατικές επιθέσεις συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ρωμαλέου ταξικού εργατικού κινήματος που υπερασπίζεται με συνέπεια τα εργατικά συμφέροντα και δικαιώματα.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ - ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

Το Κ.Κ.Ε. είναι το μοναδικό κόμμα που πρόβλεψε έγκαιρα και ενημέρωσε το λαό για όσα οι εκμεταλλευτές ετοιμάζουν, έκανε και κάνει ότι μπορεί για την ανάπτυξη των εργατικών λαϊκών αγώνων με συνέπεια και επιμονή.
Οι κομμουνιστές με τη σημαία του ΠΑΜΕ της ΠΑΣΥ της ΠΑΣΕΒΕ του ΜΑΣ και της ΟΓΕ ήταν παρόντες και μπροστά σε όλους τους αγώνες.
Στην ίδια θέση περισσότερο ενισχυμένοι και με τη δική σου παρουσία θα είναι και μετά τις εκλογές, ανοίγοντας μια διαφορετική προοπτική για το λαό και το τόπο.
Σήμερα ο λαός και πείρα έχει και πολιτικά συμπεράσματα μπορεί να βγάλει, να συμβάλλει στην αποφασιστική ισχυροποίηση του στις 6 Μάη.
Ν.Ε. Κ.Κ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


1 σχόλιο :

  1. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ...ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ !! ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ !!ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΛΕΩ ΜΙΑ !! ΑΣ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΑΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ..ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative