Social Icons

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Απόψε το διακύβευμα του τοπικού ΠΑΣΟΚ!


Απόψε στις 7 είναι προγραμματισμένη η ομιλία του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου στη Λαμία στην αίθουσα του εργατικού κέντρου.
Από κάθε άποψη η εικόνα που θα παρουσιάσει  η αποψινή  ομιλία που  γίνεται σε ένα χώρο  περιορισμένης χωρητικότητας θα διαμορφώσει και το πλαίσιο των εσωκομματικών εξελίξεων σε τοπικό επίπεδο.
Δεν είναι τυχαίο ότι  εδώ βρίσκεται  σχεδόν  μια εβδομάδα  ο  αποκληθείς και συγκεντρωσιάρχης ,από την εποχή Σημίτη,ο Γιώργος Λυμπερόπουλος με μια πλειάδα συνεργατών του.
Προφανώς  οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην αποψινή ομιλία γιατί  είναι αλήθεια ότι το  ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί   καθίζηση στη Φθιώτιδα.
Θέλετε οι εσωκομματικές γκρίνιες, θέλετε οι συντροφικοί διαγκωνισμοί μεταξύ των  τριών πρώην βουλευτών ,θέλετε τα καμώματα που  έχουν πάρει πανελλαδικά , διαστάσεις πολιτικής ιλαροτραγωδίας του  πρώην βουλευτή Νικ. Τσώνη, όπως  οι  λεκτικές ασυναρτησίες του στη Βουλή που έδωσαν  τροφή σε  πλειάδα σατυρικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών ή το γνωστό επεισόδιο στην Πλ.Ελευθερίας με τις χειροδικίες και τους χουλιγακνισμούς…
Όλα αυτά τα έχει συνεκτιμήσει το περιβάλλον Βενιζέλου και όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, «ο Γ. Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του τραβούσαν τα μαλλιά τους με την χαοτική κατάσταση που  αντιμετώπισαν με το που πάτησαν το πόδι τους στη Λαμία».
Όσο για την κομματική οργάνωση…και μη χειρότερα.
Η θλιβερή ιστορία με την αδυναμία σύνθεσης  ψηφοδελτίου, όχι γιατί δεν υπήρχαν  ενδιαφερόμενοι αλλά γιατί  συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία με τη....συνεργασία  κομματικών στελεχών είχαν ιδιωτικοποιήσει τη διαδικασία επιλογής νέων υποψηφίων για το  ψηφοδέλτιο  της 6ης Μαΐου.
Έκοβαν και έραβαν ,έγραφαν και έσβηναν ονόματα σε μια ατέρμονη εμμονή  προσωπικών πολιτικών  και αυτό έδωσε άλλη μια λαβή για τα χειρότερα σχόλια σε βάρους του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα.
«Αν δεν παρενέβαιναν τα κεντρικά στελέχη το ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα θα κατέβαινε με τρεις υποψήφιους» ανέφερε  χαρακτηριστικά πρώην μέλος της Ν.Ε.
Σε ένα…αντιβενιζελικό  περιβάλλον που είχε διαμορφωθεί από την εποχή της εκλογής του νέου προέδρου, τα περιθώρια  συνεργασίας ήταν  περιορισμένα με αποτέλεσμα   κανείς  να μην εμπιστεύεται κανέναν!
 Έτσι τα κεντρικά στελέχη πορεύονται πλέον με δική τους ευθύνη στην  προετοιμασία της αποψινής ομιλίας και ελπίζουν  να διαμορφώσουν  συνθήκες μιας ικανοποιητικής συγκέντρωσης του  κ. Βενιζέλου μιας συγκέντρωσης αντάξιας αν όχι εφάμιλλη  προηγούμενων κεντρικών προεκλογικών συγκεντρώσεων στη Λαμία.
Δεν είναι  τόσο η παρουσία μέσα στο εργατικό  κέντρο όσο  ο παλμός και η παρουσία κόσμου έξω από το εκλογικό  κέντρο ήταν το  κεντρικό διακύβευμα που τέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων τις προηγούμενες ημέρες.
Σε λίγες ώρες θα φανεί το αποτέλεσμα και θα γίνει η σχετική  βαθμολόγηση.
«Κάποιοι αναμένουν προβιβασμό κάποιοι όμως είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα απορριφθούν αλλά  ενδεχομένως και να…αποβληθούν. Δια παντός!» σχολίασε αυτοδιοικητικός που μετείχε στις συσκέψεις και προέρχεται από τον εκπαιδευτικό χώρο….

πηγή

1 σχόλιο :

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative