Social Icons

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Ομβριακή και το Νέο Μοναστήρι επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής κ. Τόνια Αντωνίου, με στόχο το διάλογο με τους πολίτες.

Η κ. Αντωνίου είχε την ευκαιρία της άμεσης επικοινωνίας με μεγάλο αριθμό πολιτών, ιδιαίτερα στα καφενεία της περιοχής, να συνομιλήσει μαζί τους για μια σειρά θεμάτων, που αφορούν την Ελλάδα στην εποχή της κρίσης, να παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματός της και να ακούσει τις δικές τους απόψεις και προβληματισμούς.

Η ίδια χαρακτήρισε πολύ θετικό το γεγονός ότι οι πολίτες αυτήν την περίοδο σκέπτονται, ακούν, συζητούν πολιτικά και αντιμετωπίζουν με μεγάλη ωριμότητα και ρεαλισμό την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Οι συζητήσεις δεν επικεντρώθηκαν, όπως γινόταν σε παλιότερες εποχές, μόνο σε θέματα τοπικού ή αγροτικού ενδιαφέροντος, αλλά επεκτάθηκαν σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το πολιτικό πρόβλημα της χώρας, την αναπτυξιακή της προοπτική και τη θέση της στην Ευρώπη.

Η κ. Αντωνίου από την πλευρά της τόνισε ότι επειδή δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, όπως ισχυρίζονται όσοι δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα ή δεν λένε την αλήθεια, χρειάζεται σήμερα εθνική προσπάθεια και συστράτευση, γιατί η πατρίδα βρίσκεται κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού. Εκτίμησε μάλιστα ότι οι επόμενες εκλογές θα έχουν πρωτοφανή ιστορική σημασία για την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές, καθώς το μεγάλο στοίχημα είναι αν οι σκληρές θυσίες που έχουν γίνει θα πιάσουν τόπο και εάν θα αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας έχει δοθεί για να κάνουμε το επόμενο κρίσιμο βήμα και να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης. Ο στόχος είναι να βγούμε από την κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες προστατεύοντας τους πιο αδύναμους και να στηριχτούμε ξανά στα δικά μας πόδια και τις δικές μας δυνάμεις.


1 σχόλιο :

  1. ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative