Social Icons

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το ΚΚΕ καταγγέλει τον αποκλεισμό του από τα τηλεοπτικά κανάλια...


Κατέθεσε στοιχεία για την υποεκπροσώπησή του στην τηλεόραση...
 
 
«Θρασύτατο και προκλητικό» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τον αποκλεισμό του, όπως καταγγέλλει, από τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για αποσιώπηση των θέσεων και της δραστηριότητάς του ΚΚΕ, από «τα αστικά μέσα ενημέρωσης που ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες ή ελέγχονται από τη συγκυβέρνηση».Όπως επισημαίνει, ο αποκλεισμός του, τόσο στα δελτία ειδήσεων όσο και στις πολιτικές συζητήσεις, αποτελεί δείγμα του πόσο ενοχλεί και φοβίζει η φωνή του.
Μάλιστα, παραθέτει στοιχεία με βάση τις τηλεοπτικές συζητήσεις που διοργανώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα (2.4.2012 - 8.4.2012) και είχαν προσκλήθηκαν 180 εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων. «Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε αυτές τις συζητήσεις άρχισε και τελείωσε στον 1 εκπρόσωπο!», τονίζει.

Συγκεκριμένα, κατά την χρονική αυτή περίοδο συμμετείχαν 138 εκπρόσωποι από κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, 12 εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, 9 του ΛΑΟΣ, 8 της ΔΗΜΑΡ, 5 από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», 3 από τη ΔΗΣΥ, 2 από την «Κοινωνική Συμφωνία», 1 από τους Οικολόγους, 1 από τη «Δράση», 1 από το ΚΚΕ. «Σημειωτέον ότι άμεσα ή έμμεσα, σε όλες αυτές τις συζητήσεις οι θέσεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ βρίσκονταν στο στόχαστρο», υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

Για να καταλήξει: «Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Ανεξάρτητα απ' το βαθμό συμφωνίας με την πολιτική του ΚΚΕ έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ και πρέπει να καταδικάσουν και με την ψήφο τους το τείχος της σιωπής σε βάρος του ΚΚΕ καθώς και την επιχείρηση διαστρέβλωσης και συκοφάντησης των θέσεών του από τους μηχανισμούς που υπηρετούν την πλουτοκρατία και την ΕΕ»...



ΤΟ BHMA


2 σχόλια :

  1. Και βλεπεις τη Ντορα με το απο-κομμα της πρωι μεσημερι βραδυ στην τηλεοραση
    Χουντα των νταβατζηδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΛΕΕΙ ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ! ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ..ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΡΩΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative