Social Icons

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Μην τρομοκρατείστε, απαντήστε με την ψήφο σας!


Γράφει ο Παύλος Γ. Σφέτσας, Δημοσιογράφος, εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας - Ευρυτανίας

Δεν χωράει αμφιβολία ότι τούτες οι εκλογές είναι οι κρισιμότερες στη νεότερη ελληνική ιστορία. Το ελληνικό έθνος καλείται στις κάλπες να εκλέξει κυβέρνηση σε μια περίοδο που έχει δει να ξετυλίγεται μπροστά του ένα κουβάρι συνταρακτικών εξελίξεων. Έχει δει τη ζωή του να αλλάζει άρδην. Συντάξεις μειώθηκαν αδίκως. Μισθοί πήραν την κατιούσα. Επιδόματα καταργήθηκαν ακόμα και σε ΑμεΑ. Παιδεία και Υγεία δεν υφίστανται. Το πλέον όμως σοβαρό είναι ότι είδε να καταργείται η εθνική κυριαρχία της πατρίδας του για να μπορέσει να αποπληρωθεί ένα χρέος που δεν δύναται να εξυπηρετηθεί, το οποίο μάλιστα δεν δημιούργησε. Για όλα αυτά ΔΕΝ ρωτήθηκε.
Πέρασαν δυόμιση χρόνια φόβου και τρομοκρατίας. Η Ελλάδα μας οδηγήθηκε στην απομόνωση με στόχο την υποτέλεια και την εξάρτηση, μη μπορώντας να αναζητήσει άλλες διεξόδους γεωπολιτικών συμμαχιών και στρατηγικών συνεργασιών. Οι Έλληνες βιώνουν την επίθεση στην οικογένειά τους από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων των τοκογλύφων, οι οποίοι μετέτρεψαν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ένα μόρφωμα αυθαιρεσίας του τραπεζικού συστήματος. Οι «ηγέτες» εντολοδόχοι επιζητούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, την υποδούλωση και σκλαβοποίηση των λαών. Αυτοί που χάρισαν 1,7 δις ευρώ στη Ζήμενς ψάχνουν ακόμη χρήματα στις άδειες τσέπες των Ελλήνων.

Οι υποτελείς πολιτικοί ταγοί της μίζας και της διαπλοκής έσπειραν την καταστροφή στην ελληνική κοινωνία και είναι αποφασισμένοι να μην σταματήσουν εδώ. Και πάλι με ψέματα τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, κρύβοντας συνειδητά ότι αν συνεχιστεί η συγκεκριμένη πολιτική των μνημονίων, σε λίγους μήνες δεν θα έχουν απομείνει χρήματα για την πληρωμή μισθών και συντάξεων. Ο μονόδρομός τους είναι αυτός που θα μας οδηγήσει στην πλήρη ευρωπαϊκή απομόνωση. Γι’ αυτούς προτεραιότητα δεν είναι οι Έλληνες, αλλά οι τοκογλύφοι των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Εκεί θα στέλνουν πρώτα τα έσοδα από τη δημόσια περιουσία. Επιζητούν μάλιστα με θράσος εναλλακτικά σχέδια τη στιγμή που αυτά που εφαρμόζουν δεν είναι καν δικά τους, αλλά εντολές! Υπέγραψαν ένα κείμενο που τους υπαγόρευσαν και πληρώνονται μάλιστα γι’ αυτό από τον ελληνικό λαό! Ακόμη μιλάνε για σωτηρία αυτοί που για σαράντα χρόνια έταζαν απ’ τα μπαλκόνια ότι θα φτιάξουν την Ελλάδα… Όχι, αυτή τη φορά οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν εθνικό πρόγραμμα διακυβέρνησης, δεν είναι κίνημα διαμαρτυρίας. Προτεραιότητά μας αποτελεί η δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου ενός χρέους που δημιουργήθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια και η σταδιακή καταγγελία των Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων και η κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων, αφού η Ελλάδα δικαιούται να διερευνά εναλλακτικές πηγές δανειοδότησης και γεωστρατηγικών συμμαχιών. Η δημιουργία Ειδικής Επιτροπής Υποθέσεων Θαλάσσης ούτως ώστε να προσδιοριστεί η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ. Επιδιώκουμε στους πρώτους έξι μήνες διακυβέρνησης τη διεκδίκηση πλήρους αποζημίωσης από τη Γερμανία, τόσο για το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο και την υφαρπαγή αρχαιοτήτων, όσο και για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και Αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα έξοδα του στρατού κατοχής και του Africa Corp, τις σφαγές των Ελλήνων (Υπάτη, Κάνδανος, Καλάβρυτα, Δίστομο, κλπ.) και την αποπληρωμή της καταστραφείσας σιτοπαραγωγής της περιόδου 1940-1941, που προκάλεσε το θανατηφόρο λοιμό, συνολικού ποσού τουλάχιστον 162 δις ευρώ προ τόκων. Παράλληλα στοχεύουμε στην άρση ασυλίας αξιωματούχων και βουλευτών και δήμευση περιουσιών όσων καταχράστηκαν δημόσια περιουσία και την ενεργοποίηση του πόθεν έσχες για όλους και δήμευση περιουσιακών στοιχείων για οτιδήποτε δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Προτείνουμε να γίνουν παρεμβάσεις αντιμετώπισης της ύφεσης στην οποία μας βυθίζουν ολοένα και περισσότερο με την πολιτική των μνημονίων. Καμία ανάπτυξη δεν νοείται όταν υπάρχει ύφεση. Ενδεικτικά σας παραθέτω κάποιες στοχευμένες δράσεις που προτείνουμε στο οικονομικό μας πρόγραμμα και που μπορεί να υλοποιηθούν τους πρώτους έξι μήνες:

● Καταστατικός έλεγχος του Ελληνικού Δημοσίου στις επιχειρήσεις που έχουν στην ιδιοκτησία τους τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τα δίκτυα διανομής και διάθεσης νερού, ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αυτές οι επιχειρήσεις πρέπει να μείνουν σε ελληνικά χέρια και δη κρατικά.
● Ίδρυση Νέας Ελληνικής Τράπεζας Επενδύσεων
● Κούρεμα Τραπεζικών Δανείων κατά 20%-30%
● Κατάργηση Εισπρακτικών Εταιρειών
● Μείωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων
● Μείωση Συντελεστών ΦΠΑ

Καθιέρωση δύο ενιαίων συντελεστών, ως εξής :

- 15% για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες και για το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας και
- 5% για το εγχώριο τουριστικό πακέτο και την Ελληνική κρουαζιέρα (διαμονή – εστίαση – υπηρεσίες), τις ναυτιλιακές εργασίες και υπηρεσίες, τα αγροτικά, κτηνοτροφικά και αλιευτικά προϊόντα.
● Άμεση μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 10%.

Παράλληλα έχουμε προτείνει:

● Καθιέρωση ελάχιστης εγγυημένης κατώτατης σύνταξης για όλους τους Έλληνες πολίτες στα 800 ευρώ μικτά, ανεξαρτήτως κλάδου ασφάλισης.
● Μείωση κατά 5% των ασφαλιστικών εισφορών εργοδοτών γεωργικών – κτηνοτροφικών – αλιευτικών επιχειρήσεων και εκμεταλλεύσεων.
● Διαχωρίζουμε την θέση μας με το Πρόγραμμα «ΗΛΙΟΣ». Δεν θα επιτρέψουμε την υφαρπαγή 200.000 στρεμμάτων παραγωγικής γης από αλλοδαπούς «στρατηγικούς» επενδυτές, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό σκοπό να στερήσουν την πρωτογενή παραγωγή από τους Έλληνες πολίτες και να τους εξαναγκάσουν να εισάγουν αγροτικά προϊόντα αλλά και να επωμισθούν το παράλογο κόστος ΑΠΕ στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.
● Δημιουργία εκπαιδευτικών τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στις Περιφέρειες για την άμεση και συνεχή επιμόρφωση αγροτών – κτηνοτρόφων – αλιέων.
● Δημιουργία 2 Τραπεζών, μία για σπόρους και ποικιλίες φυτών και μια για ζωικό γενετικό υλικό (περιλαμβανομένων και των αλιευμάτων), των ντόπιων ποικιλιών και φυλών ζώων - ψαριών αντιστοίχως, ακόμη και σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρίες, για τη διατήρηση της τοπικής βιοποικιλότητας.
● Άμεση επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες.
● Μείωση των ειδικών φόρων στο πετρέλαιο για τα γεωργικά μηχανήματα και εγκαταστάσεις.
● Θεσμοθέτηση και λειτουργία κρατικών και ιδιωτικών ανταλλακτηρίων προϊόντων, καθώς και σφαγείων και ψυγείων, ανά νομό ή/και ανά Περιφέρεια, στελεχωμένων με επιστημονικό προσωπικό και με αυστηρή τήρηση προδιαγραφών ασφαλείας και κανόνων υγιεινής και περιορισμός της δράσης των μεσαζόντων μεγαλεμπόρων και χονδρεμπόρων και των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης που με τη μέθοδο καρτέλ καθορίζουν τη ζήτηση και τις τιμές.
● Eνεργοποίηση και επανασύσταση Ειδικής Εφεδρικής Μονάδας Μηχανικών και Τεχνικών Έργων, στελεχωμένη από εφέδρους Μηχανικούς ή Τεχνικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία θα αναλαμβάνει την μελέτη, εκτέλεση, επίβλεψη και λειτουργία μικρών ή μεσαίων τεχνικών έργων (μικρά φράγματα, εγγειοβελτιωτικές εργασίες, μικρά έργα οδοποιίας, μικρά λιμενικά έργα, ελικοδρόμια, μικρά αεροδρόμια, στρατώνες, καταφύγια, αποθήκες) ανά την επικράτεια.
● Στοχευμένες παρεμβάσεις για την καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος.

Οι Έλληνες δεν σκύβουμε το κεφάλι στο Δ’ Οικονομικό Ράιχ που επιβάλλει το τραπεζικό λόμπι. Καμία διάταξη δεν υπάρχει στην Ε.Ε. που να μας αποβάλλει χωρίς τη θέλησή μας. Μην τρομοκρατείστε από τα ψεύτικα διλήμματα της συγκυβέρνησης που μας χρεοκόπησε. Απαντήστε με την ψήφο σας!

Είμαστε πολλοί, είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!


2 σχόλια :

  1. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ?????ΑΥΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ακριβώς αναφέρει το άρθρο, δες και το πρόγραμμα αναλυτικότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative