Social Icons

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Απόστολος Γκλέτσος:"Εργολάβος μου πρότεινε μίζα και του έσπασα τα μούτρα"


Τον έδειρε το πρωί μέσα στο γραφείο του, όταν πήγε να του μάθει τη "δουλειά" με τις μίζες.

Ξύλο στη "μίζα" έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, όταν το πρωί Λαμιώτης εργολάβος πήγε στο γραφείο του και του πρότεινε να κάνουν μαζί τη "δουλειά" σε διάφορα έργα, φυσικά με το αζημίωτο. "Μην είσαι κορόιδο...θα σου μάθω εγώ τη δουλειά", είπε στον Απόστολο Γκλέτσο.
Τη δεύτερη φορά που του είπε "μην είσαι κορόιδο", έπεσε και το πρώτο "μπουκέτο" όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
Οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι του Δήμου, αλλά και όσοι πολίτες ήταν έξω από το γραφείο του Δημάρχου είδαν τον Απόστολο Γκλέτσο να τον βγάζει έξω δέρνοντας.

Δείτε τι είπε ο Δήμαρχος για το περιστατικό στο LamiaReport, στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο:




πηγή



Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δ.Ε. του Νομού Φθ/δας 

  Σύσσωμος ο Σύνδεσμός μας καταδικάζει την απαράδεκτη και αντισυναδελφική όσο και ανήθικη συμπεριφορά του «συναδέλφου», συγχαίρει το Δήμαρχο Στυλίδας κο Γκλέτσο
Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δ.Ε. του Νομού Φθ/δας, μετά από δημοσίευση στο διαδίκτυο  του περιστατικού που συνέβη ανάμεσα σε συνάδελφο Εργολήπτη και τον Δήμαρχο Στυλίδας Κο Γκλέτσο, καταδικάζει κατ’ αρχήν το περιστατικό.
          Από τις δημοσιογραφικές πληροφορίες προκύπτει ότι ο συνάδελφος εργολήπτης, επιχείρησε να οδηγήσει τον Δήμαρχο Στυλίδος, σε νέους δρόμους διαπλοκής μετά την απαγόρευση με το Νόμο 4053/2012 άρθρο 35 του Υπ. Υποδομών και δικτύων περί κατάργησης των αναθέσεων έργων και εργασιών.
          Σύσσωμος ο Σύνδεσμός μας καταδικάζει την απαράδεκτη και αντισυναδελφική όσο και ανήθικη συμπεριφορά του «συναδέλφου», συγχαίρει το Δήμαρχο Στυλίδας κο Γκλέτσο για την σθεναρή αντίστασή του στα κατεστημένα κυκλώματα που λυμαίνονται το χώρο των δημοσίων έργων εδώ και χρόνια στην περιοχή μας.
          Ευχής έργο θα ήταν να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες της ΠΕΣΕΔΕ και του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημ. Έργων Φθιώτιδας που σκοπό έχουν να βάλουν τέλος στο καθεστώς των αναθέσεων έργων και εργασιών, διαπλοκής και συναλλαγής, μεταξύ τοπικών αρχόντων και κακών καιροσκόπων συναδέλφων που δυσφημίζουν τον κλάδο που εκπροσωπούμε.
          Ευχής έργο θα ήταν τέλος οι άμυνες και οι αντιστάσεις που προέβαλε ο Δήμαρχος Στυλίδας κος Γκλέτσος, να βρουν μιμητές για να μπορέσουμε επιτέλους και ως επαγγελματίες να κινούμαστε υγιώς, αλλά και ως κοινωνία να θυμηθούμε τις αρχές και τις αξίες της χώρας μας.  

5 σχόλια :

  1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν πηγε στον εισαγγελεα; κροτιδες πασχαλιατικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησει το παιχνιδι με τις μιζες!!! Οσοι θελουν λεφτα θα πρεπει να δουλεψουν για να τα παρουν κ οχι να τα παιρνουν ετσι σαν νταβατζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους σταματήστε να σχολιάζετε αρνητικά το δήμαρχό μας και δείτε πέρα από τα πολιτικά σας συμφέροντα, την πραγματικότητα:ενδιαφέρεται για τον τόπο του και βοηθάει απόρους!Όλη η Ελλαδα ασχολειται μαζί του και συ ανώνυμε 2.20 μ.μ που μπηκες στον κόπο να τον σχολιάσεις αρνητικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντροπή σε όσους δεν συμμερίζονται απόψεις ενάντια στη διαφθορά...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative