Social Icons

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στις 6 Μάη "μαύρο" στο μνημονιακό μέτωπο..



Στις 6 Μάη "μαύρο" στο μνημονιακό μέτωπο με κόκκινη ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ της αντίστασης και της αντικαπιταλιστικής ανατροπής
Προκηρύσσοντας τις εκλογές για τις 6 Μάη, ο Παπαδήμος, ο εντολοδόχος της Τρόικας των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ και του κεφαλαίου, υπογράμμισε ότι δεν θα «χαλαρώσουν» οι επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους και τη νεολαία. Ουσιαστικά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει το νέο Μεσοπρόθεσμο τον Ιούνη με νέες θυσίες, χαράτσια, απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις.
Ακόμα και την τελευταία στιγμή το χρεοκοπημένο πολιτικό σκηνικό περιφρονεί τη λαϊκή βούληση. Με τους αγώνες μας, τις απεργίες, τις διαδηλώσεις τις καταλήψεις Πλατειών, υπερήφανα και αποφασιστικά τους στείλαμε το μήνυμα της ανατροπής και της απαίτησης να φύγουν ΟΛΟΙ όσοι υπηρέτησαν την πολιτική της χρεοκοπίας της κοινωνίας και της κερδοσκοπίας του κεφαλαίου
Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να μην χαλαρώσουν την αντίσταση ούτε ένα λεπτό, συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας τους αγώνες με κορυφαίο σταθμό την Εργατική Πρωτομαγιά.
Η αποτυχία και η κατάρρευση της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι επιβεβαίωση ότι η αντίσταση έφερε καρπούς.
Χρειάζεται να δώσουμε τη μάχη για νικήσει η ελπίδα, να ανοίξει ένας άλλος δρόμος, για την ανατροπή κάθε επίδοξου διαχειριστή της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, την αποδέσμευση από ευρώ-ΕΕ, το πέρασμα των τραπεζών στο δημόσιο με κοινωνικό έλεγχο και την αναδιανομή του πλούτου. Να μην επιτρέψουμε λοιπόν να έρθουν ξανά ενισχυμένα τα κόμματα του κεφαλαίου για να συγκυβερνήσουν προχωρώντας στις επιθέσεις. Ούτε να επικρατήσουν οι αυταπάτες ότι μπορεί η αριστερά να διαχειριστεί με δικιά της κυβέρνησης αυτό το άθλιο σύστημα.
Δεν θα τους αφήσουμε να φορτώσουν στις πλάτες μας τη μαζική ανεργία, τη φτώχεια, τις απολύσεις, την υπονόμευση των δημοκρατικών ελευθεριών, το ψέμα ότι τάχα για όλα φταίνε οι μετανάστες. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι σταθερή στην επιλογή της ενωτικής δράσης μέσα στο κίνημα. Προτείνει ένα Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής της επίθεσης που με το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα μπορεί να διαμορφώσει την εναλλακτική λύση απέναντι στο σάπιο σύστημα τους. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ,  η αντίσταση με στόχο την  απλή επιβίωση, δένεται άρρηκτα με την επανάσταση με στόχο την αξιοβίωτη ζωή, τη δημιουργία και την  ελευθερία.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε αγώνα για μια άλλη κοινωνική και πολιτική πορεία, με τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια των εργαζομένων και άρα της κοινωνικής πλειοψηφίας. Για ένα νέο κομμουνισμό, μια νέα εποχή συλλογικής ζωής, κοινοκτημοσύνης, δημιουργικής εργασίας και πολιτιστικής άνθησης. Με αυτό το πλαίσιο στόχων ζητά αποφασιστικά τη λαϊκή ψήφο
Ψωμί-παιδεία-ελευθερία, ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




Αποκλεισμός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη διακομματική επιτροπή για τις εκλογές!



ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγέλουμε τον αποκλεισμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη διακομματική επιτροπή που έγινε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών

Δεν έχει τελειωμό η αντιδημοκρατική κατρακύλα των κομμάτων του μνημονίου. Είναι τέτοιος ο φόβος τους για την εκλογική καταδίκη της πολιτικής τους, που αρνούνται ακόμα και τα τυπικά, και ήδη πετσοκομμένα, δικαιώματα των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές.

Σήμερα, Τετάρτη 18 Απρίλη, έγινε διακομματική επιτροπή στο υπουργείο εσωτερικών, για την υποχρεωτική προβολή των κομμάτων κατά την προεκλογική εκστρατεία. Το γεγονός κρατήθηκε κρυφό από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παρά την γνωστοποιημένη εδώ και μέρες υποψηφιότητα της με συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, και παρά τη συμμετοχή της σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παραβρέθηκε στο χώρο, διαμαρτυρόμενη για τον αποκλεισμό της και απαιτώντας τη συμμετοχή της στη διαδικασία. Κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό, καθώς μετά από κυβερνητική εντολή, και με τη συναίνεση των κοινοβουλευτικών κομμάτων με εξαίρεση το ΚΚΕ, αποφασίστηκε ότι μόνο τα κόμματα που αντιπροσωπεύονται στο ελληνικό κοινοβούλιο μπορούν να συμμετάσχουν στη διακομματική επιτροπή.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη διαρκή προσπάθεια αποκλεισμού και φίμωσής της, που υλοποιείται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ κάτω από τις οδηγίες του μαύρου κυβερνητικού μετώπου. Είναι προφανές ότι στο κλίμα έντονης κοινωνικής διαμαρτυρίας που έχει διαμορφωθεί, φοβούνται να ακουστεί η φωνή αντίστασης και αγώνα που εκφράζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όμως ο αγωνιζόμενος κόσμος, τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα σπάσουν το κλίμα σιωπής και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις τους.

Ισχυρή ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους αγώνες και τις εκλογές.




http://www.youtube.com/watch?v=T8E6oAQzur0&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative