Social Icons

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Θα καταστραφούν 2000 Λαμιώτες δανειολήπτες της Συν.τράπεζας;


 Δεν φτάνει που ο   Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος  έκλεισε την Σ τ Λαμίας ,τώρα οι δανειολήπτες  βρήκαν δυο φορές τον μπελά τους.
Τώρα έχουν να κάνουν με την Εθνική τράπεζα που δεν  χωράει χάρες και  άτυπες παρατάσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι  ότι εξ αιτίας μιας μηχανογραφικής  δυσκολίας με το σύστημα της Εθνικής 2000 περίπου δανειολήπτες και οι  εγγυητές τους  μπαίνουν στη μαύρη λίστα του Τειρεσία ως μη  εκπληρώσαντες τις  δανειακές τους υποχρεώσεις!
Το αποτέλεσμα είναι τραγικό  , όλοι αυτοί χωρίς να  φταίνε  αφενός μεν κινδυνεύουν να χάσουν περιουσιακά τους στοιχεία αν  η Εθνική κινήσει διαδικασίες κατασχέσεων και αφετέρου δεν θα  μπορούν πλέον να έχουν καμία τραπεζική συναλλαγή και κυριολεκτικά   θα καταστραφούν επαγγελματικά και  οικονομικά.
Ένα ολέθριο αποχαιρετιστήριο  …δώρο από την απερχόμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Το κώδωνα του κινδύνου κρούει το ΕΒΕ Φθιώτιδας το οποίο με επείγουσα  επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη ζητά άμεσα την λήψη μέτρων προστασίας των δανειοληπτών της Σ.τ. Λαμίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative