Social Icons

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

200 αμνοερίφια από τον Α.Γκλέτσο. (video)


200 αμνοερίφια μοίρασε ο Δήμος Στυλίδας σε δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ως μια μικρή βοήθεια για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Η διανομή έγινε σε δύο δόσεις. Η πρώτη παρτίδα μοιράστηκε το πρωί της Μ.Παρασκευής από την πλατεία Στυλίδας και η δεύτερη το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Τα αμνοερίφια είναι μια προσφορά του ιδιοκτήτη της Agroinvest Γιάννη Βογιατζή ο οποίος βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη κάθε μήνα προσφέροντας σε άπορους της Ανατολικής Φθιώτιδας 10 χιλιάδες ευρώ σε τρόφιμα.
Ο Γιάννης Βογιατζής όπως είχε υποσχεθεί ανήμερα του Αγίου Αθανασίου όταν ο μητροπολίτης Φθιώτιδας τον είχε τιμήσει για την προσφορά του συνεχίζει το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο του. Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν που απολαμβάνουν τα δέματα αγάπης που διανέμονται δωρεάν κάθε μήνα πήραν και ένα αρνί για να μπορέσουν να κάνουν Πάσχα.

πηγή


9 σχόλια :

  1. Μεγάλη Πέμπτη δέρνει λέει εργολάβο γιατί του πρότεινε ΜΙΖΑ, εξω απ΄το γραφειο του περίμενε ο LAMIA REPORT για να αποθανατισει τη σκηνή του ξυλοδαρμού ,τυχαίο, δεν νομίζω.
    ο αγαπητος ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ νομίζει οτι απευθυνεται σε ηλίθιους, δεν ειναι ετσι ομως οι εποχες αυτες σιγα - σιγα ξεπερνουνται.
    οτι εργο εχει κάνει μεχρι τωρα το εχει κανει απ΄ευθείας ανάθεση σε εργολάβους της επιλογής του.
    Κατα περιόδους μιλάει και εχει κουβαλήσει αρκετους μεγαλοεργολάβους στη Στυλίδα, αρα απο τις ιδιες του τις πραξεις διαψευδεται, οτι κανει λοιπόν το κανει προσχεδιασμενο ετσι ωστε σε τακτα διαστηματα να βρισκεται στην επικαιροτητα. Αυτό βεβαια σε πολλες περιπτωσεις πιανει,μονο ομως στους ανθρωπους που δεν ξερουν τα πεπραγμενα του.
    Δωριζει αρνια και φαγητα μετα την < ευγενικη χορηγια > της AGROINVEST θα μου πειτε σιγα ρε φιλε και την φιλανθρωπια ενος φιλευσπλαχνου βιομηχανου αμβισβητεις; οχι δεν ειναι ετσι γιατι ο συγκεκριμενος σκληρος βιομηχανος, τον βιο και πολιτεια του οποιου γνωριζω πολυ καλα,με την κινηση του αυτη η οποια γινεται τον τελευταιο καιρο εξυπηρετει συγκεκριμενη σκοπιμοτητα η οποια συντομα θα βγει στον αερα με συγκεκριμενα στοιχεια, εχει αναγκη την αποδοχη του Δημου και του κοσμου για να εξυπηρετησει τα επιχειρηματικα του συμφεροντα.Και καλα ο βιομηχανος καλα κανει , εμεις τι κανουμε ; Ενδεχομενα υπαρχει κινδυνος η εμπλοκη του Δημου στην υποθεση αυτη να καταστει ΔΙΑΠΛΟΚΗ !!! Προσοχη
    Kανει εργο λεει στην πλατεια ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ στη Στυλιδα με μηδενικο προυπολογισμο δηλαδη μαλλον με δωρεα, καλα μεχρι εδω με ποια αποφαση ομως του Δ.Σ. γινεται αυτο ,χωρις αποδοχη δωρεας. Ποσα ειναι τα χρηματα αυτα; και ποιοι τα διαχειριζονται;
    Το ξερω βεβαια οτι αν με βρεις ποιος η ποια ειμαι θα με ξυλοφορτωσεις και επειδη το τομαρι μου δεν αντεχει ξυλο γραφω ανωνυμα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή υπαρχουν φτωχοί ηλικιωμένοι και στα χωριά, που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στη Στυλίδα, παρακαλώ να υπάρξει μέριμνα και γι' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !! Η ΛΑΣΠΗ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΟΦΑΝΤΖΗ ΖΩΓΑΜΠΡΟ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟ 6.24 !! ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ! ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 200 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΩΡΕΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ! ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ !! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ...ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aνωνυμε των 12.49
    Ευτυχώς που λάσπη δεν ξέρω ούτε να φτιάχνω αλλα ούτε να πεταω, απ´ ότι αντιλαμβάνομαι αυτο είναι δικό σου " προτερημα "
    Άκου λοιπόν φιλτατε ο δήμαρχος είναι δημόσιο πρόσωπο και ως εκ τούτου όλες οι πράξεις του υπόκεινται στην κρίση του λαού, βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας , εσύ βέβαια αντιλαμβάνεσαι εντελώς διαφορετικά την δημοκρατία και την κριτική στα πεπραγμένα του Δημάρχου , απ´ ότι εγω.
    Αυτο είναι δικαίωμα σου, και δικαίωμα όμως δικό μου είναι να εκφράζω δημοσια έστω και ανώνυμα τις απόψεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 12,49

    ΞΕΧΑΣΑ να σου γραψω οτι δεν ειμαι ΖΩΓΑΜΠΡΟΣ στη Στυλιδα, εδω γεννηθηκα εδω ζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 6.24 μ.μ είμαι και εγώ γέννημμα θρέμμα Στυλιδιώτης και σε πληροφορώ,οτι παρόλο που δυστυχώς δεν ψήφισα αυτόν τον άνθρωπο,διαπιστώνω οτι τέτοιος δήμαρχος δεν έχει ξαναπεράσει απ'τη Στυλιδα.Οι περισσότεροι Λαμιώτες τον θέλουν για δήμαρχο, το ξέρεις;Τώρα εσύ για να τον σχολιάζεις με τέτοια εμμονή μάλλον εθελοτυφλείς στις αγαθοεργίες του,γιατί απλά είσαι ένας ακόμη λασπολόγος για οίκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα ρε 3.35 είσαι μακράν όλων των γεγονότων.
    Άκου λοιπόν εγω και η παρέα μου ψηφίσαμε Απόστολο, αυτο όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα της κριτικής πιστεύω ότι το έχουμε περισσότερο απο σένα που όχι μόνο δεν τον ψηφισες αλλα με αποκαλεις κιόλας λασπολογο.
    Λοιπόν φίλε μου τη δουλια που εσύ κανεις εγω δεν πρόκειται ποτε να την κάνω γιατι μεγάλωσα σε διαφορετικό περιβάλλον απο σένα, τώρα επι του θέματος περιμένω απο σένα απαντήσεις για τα ερωτήματα που έθεσα και αφορούν τα πεπραγμένα του Δημάρχου.
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

    1. Απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς εργολάβους.
    2. Συναντήσεις με μεγαλο εργολάβους μέσα στο Δημαρχείο.
    3. Πλατεία Κασομουλη απο ποιον χρηματοδοτειται και ποιος διαχειρίζεται τα χρήματα.
    4. Τι γίνεται με το πρόστιμο της Agroinvest και με τις εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων που ζητάει .
    5. Προεκλογικά είχε υποσχεθεί μέσα στο εκλογικο του κέντρο , σε εμάς βέβαια που ήμασταν δίπλα του και όχι σε σένα που ήσουν απέναντι, οτι θα φέρει στον εισαγγελέα σκάνδαλα της απερχόμενης διοίκησης, είδες τίποτα εσύ να γίνεται και βέβαια όχι το θέμα παει για τις καλενδες.

    Σε αυτα τα ερωτήματα περιμένω απάντηση δημοσια και ο λόγος είναι να προστάτευσω τον Αποστολο απο κακό τοπικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 5.33
    Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά ασκώ κριτική κάτι το οποίο σε σένα είναι άγνωστο και απαράδεκτο.
    Η πνευματική σου ανεπάρκεια μπερδεύει την κριτική με την κατηγορία δυο έννοιες τις οποίες ουδέποτε θα μπορέσεις να καταλάβεις,για ευνόητους βέβαια λόγους.
    Τώρα όσο για τις σπουδές εδω υπάρχει θέμα ναι μετα βίας τελείωσα την 6η Δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative