Social Icons

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού «Nexus»



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδος, στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού «Nexus», η οποία διοργανώθηκε στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο «MEC», κατά το διάστημα 29 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2012.
Κάτω από την «ομπρέλα» του Επιμελητηρίου βρέθηκαν και προβλήθηκαν επιχειρήσεις και Δήμοι του Νομού χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή.
Το Εμπορικό Επιμελητήριο, πέτυχε το διπλό στόχο του, τόσο της προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Φθιώτιδας στο χώρο του Εναλλακτικού Τουρισμού, όσο και της επαφής φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής, με ένα μεγάλο κοινό και τουριστικούς πράκτορες απ’ όλο τον Κόσμο.

Ένα τρίτο, παράλληλο όφελος της παρουσίας στην έκθεση, είναι η απόκτηση περισσότερων δεδομένων για τις τάσεις και τη δυναμική των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, τεχνογνωσία που θα φανεί χρήσιμη στις επόμενες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου, των φορέων και των τοπικών επιχειρήσεων.

Το περίπτερο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, η ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Ρόδη Κράτσα, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου κ. Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο, εκφράζει τις ευχαριστίες του στο συντονιστή της παρουσίας του Επιμελητηρίου στη “Nexus” κ. Νίκο Ζιάκα, στον υπεύθυνο του περιπτέρου κ. Λουκά Πρατίλα, στην υπεύθυνη διακόσμησης κα Δώρα Ανδρούτσου, καθώς και σε επιχειρηματίες από τη Λαμία, τα Καμένα Βούρλα, την Υπάτη και τον Καραβόμυλο για την πολύτιμη υποστήριξή τους στο περίπτερο.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδος θα συνεχίσει σταθερά να έχει υψηλά στις προτεραιότητές του τον Τουρισμό, σε όλες του τις μορφές, και θα συνεχίσει να λαμβάνει πρωτοβουλίες, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξής του στη Φθιώτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative