Social Icons

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΠΑΜΕ:Αθλιότητα του MEGA εναντίον των χαλυβουργών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το τηλεοπτικό κανάλι MEGA σε χτεσινό του ρεπορτάζ για τους εργαζόμενους στην Ελληνική χαλυβουργία προχώρησε σε μια αθλιότητα σε βάρος τους, σε λασπολογία και συκοφαντία για τον ηρωικό αγώνα που δίνουν εδώ και 137 μέρες ενάντια στην εργοδοσία που τους θέλει να γυρίσουν πίσω στη φωτιά και το σίδερο με τετρακόσια ευρώ και σκυμμένο το κεφάλι....

Κατηγόρησε τους εργάτες ότι με τη στάση τους, που δεν αποδέχονται μείωση μισθών, τις απολύσεις 180 συναδέλφων τους, θα κλείσουν το εργοστάσιο, ενώ ο ιδιοκτήτης Μάνεσης προσπαθεί να το σώσει. Με ύφος εισαγγελέα το καλοπληρωμένο τσιράκι των ιδιοκτητών του MEGA Τρέμη, η οποία ακούει ταξική πάλη και τρέμει, καταδίκασε και διέσυρε τους εργάτες και λιβάνισε τη «φτωχή εργοδοσία». Βέβαια ένα είναι σίγουρο. Δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό, καθότι είναι γνωστό ότι τα ΜΜΕ και το MEGA ανήκουν σε μεγαλοεργοδότες, εφοπλιστές και λοιπά παράσιτα της κοινωνίας.
Τους απαντάμε με το σύνθημα που φωνάζουν όλοι οι εργάτες και οι εργάτριες «Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».

πηγη:Εκτελεστική Γραμματεια ΠΑΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative