Social Icons

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

KKE ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΑΕΙ – ΤΕΙ


Μέρα τη μέρα αποκαλύπτεται πόσο μεγάλο και άγριο είναι το έγκλημα του «κουρέματος» ,αναφέρει το ΚΚΕ μα τούτο το δελτίο τύπου, σε βάρος του λαού και της νεολαίας, όπου συγκυβέρνηση, ΕΕ και πλουτοκρατία επιχειρούν με κάθε τρόπο να το συγκαλύψουν. Στο όνομα του «κουρέματος» του χρέους, εκτός από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, των καταθέσεων των νοσοκομείων αποκαλύπτεται ότι στο άγριο σφαγείο οδηγήθηκαν και τα χρήματα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ που είχαν για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών.

Οι συνέπειες θα είναι δραματικές για τη λειτουργία των σχολών, σε ό,τι αφορά την κάλυψη των αναγκών των φοιτητών και σπουδαστών, εφόσον οι κρατικές δαπάνες έχουν μειωθεί και θα συνεχίσουν να μειώνονται δραστικά.
Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί, διεκδικώντας εδώ και τώρα την άμεση κάλυψη όλων των απωλειών από το «κούρεμα» στα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα ΑΕΙ-ΤΕΙ.  Την καταστροφή στο λαό τη φέρνουν τα κόμματα που υπηρετούν την πλουτοκρατία και την ΕΕ. Είναι στο χέρι του λαού να τους τιμωρήσει, να τους σταματήσει και να τους ανατρέψει.


ΑΘΗΝΑ 26/3/2012     
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative